uge 36 - Europa1989 Kantiner
17605
post-template-default,single,single-post,postid-17605,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

uge 36

uge 36

Uge 36


 Mandag
 Varmt
 Godt krydret thai gris med rød karry og blandet grønt og en smule ris.
 Lunt
 (Veggie)Vores Dahl lavet med røde linser og hjemmelavet karry.
 

Tirsdag
 Varmt
  Gammeldags oksesteg med alt hvad hjertet kan begære.
 Lunt
 klar Hønsekødsuppe med flere slags rødder og nye porre.
 

Onsdag
 Varmt
 Laks og Kina reje med pasta i let middelhavs inspiration samt parmesan pynt.
 Lunt
 Italiensk kødsauce let gratineret i ovn med spaghetti.
 

Torsdag
 Varmt
 I dag udfører vi tartelet dans i moderne og klassisk udgave med bred persille hak.
 Lunt
 (Veggie)Vegetarisk udgave af tarteletter a la Harry.
 

Fredag
 Varmt
 Boller i karry og klassisk ris pilau samt en let krydret chutney on side.
 Lunt
 Jette´s Bacon og løgtærter med små frække tomater og kørvel pynt.
 

Hver dag
 Lise lotte og pia´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom og Madddie´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.