Uge 37 - Europa1989 Kantiner
17639
post-template-default,single,single-post,postid-17639,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uge 37

Uge 37

Mandag:

Larb Moo Nudelsalat med Hakket Svinekød, Marineret Agurk & Daikon

Quinoasalat med Mango & Broccoli – Springløg & Misodressing

Tirsdag:

Braiseret Lammeskank med Cremet Polenta & Lagret Ost – Bagte Tomater & Rosmarin

Grillede Svampe med Ricottacreme, Salvie & Citron

Onsdag:

Crab & Fish Cake med Chili, Citrongræs & Ingefær – Serveret med Mangoremoulade

Ramen Nudelsuppe med Boghvedenudler & Skovsvampe

Torsdag:

Kylling i Karry med Ris & Jordnødder – Ristet Kokos & Rosiner

Grillet Græskar, Ristede Græskarkerner & Cremet Græskarcreme

Fredag:

Bao Bolle med Sticky Beef & Kimchi

’Rul Selv’ Vietnamesiske Friske Ruller med Pikant Sauce

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-13.50 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (25 kr. pr. portion/bakke). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.