Uge 37 - Europa1989 Kantiner
17641
post-template-default,single,single-post,postid-17641,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uge 37

Uge 37

Mandag:

Larb Moo Nudelsalat med Hakket Svinekød, Marineret Agurk & Daikon

Quinoasalat med Mango & Broccoli – Springløg & Misodressing

Tirsdag:

Braiseret Lammeskank med Cremet Polenta & Lagret Ost – Bagte Tomater & Rosmarin

Grillede Svampe med Ricottacreme, Salvie & Citron

Onsdag:

Crab & Fish Cake med Chili, Citrongræs & Ingefær – Serveret med Mangoremoulade

Ramen Nudelsuppe med Boghvedenudler & Skovsvampe

Torsdag:

Kylling i Karry med Ris & Jordnødder – Ristet Kokos & Rosiner

Grillet Græskar, Ristede Græskarkerner & Cremet Græskarcreme

Fredag:

Bao Bolle med Sticky Beef & Kimchi

’Rul Selv’ Vietnamesiske Friske Ruller med Pikant Sauce

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten… De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening