Uge 37 - Europa1989 Kantiner
17645
post-template-default,single,single-post,postid-17645,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uge 37

Uge 37

uge 37

Mandag

Paprikagryde m. gris, piment, ris vendt med peberfrugt, urter og forårsløg

Bagte beder gratineret med gedeost, syre fra skov og eng, rugbrød, estragoncreme

Tirsdag

Kylling provencale m. ratatouille, lune linser, grønne bønner, rødløg, oliven, artiskok, tomat

Butternutsquash suppe m. syrnet yoghurt creme og saltristede solsikkekerner

Onsdag
 Dagens svømmer som fisketærte, crudité salat m. fennikel, dild, spinat, dildcreme

Pasta m. aubergine, tomat, basilikum og ricotta

Torsdag

Nakkefilet thai style, nudler, grønt i snit & peanutsauce

Vilde ris, spidskål, ærter, mynte og urtedressing

Fredag

Oksecuvette, selleripuré, friteret selleri, timian rødder, kartofler, rødvinssauce

Spansk tortilla m. salat af peberfrugt, tomat, persille hertil mojo picon

Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland
 
 
 Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt