Uge 38 - Europa1989 Kantiner
17669
post-template-default,single,single-post,postid-17669,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uge 38

Uge 38

Mandag:

Boller i Karry med Ris & Rodfrugter – Chutney & Kokos

Græskar & Gulerodssuppe med Chili og Ingefær

Tirsdag:

Skipper Labskovs med Sennep & Rødbeder

Grillet Kål Serveret med Kapers & Vinaigrette

Onsdag:

Fiske Karry Suppe med Mørksej & Skaldyr

Stegte Nudler med Pak Choi, Porre & Teriyaki

Torsdag:

Røget Kylling med Cremet Persille & Svampe Risotto

Vegetar Moussaka

Fredag:

Osso Buco med Kartoffelmos & Urter

Salat med Bagt Persillerod, Hasselnød, Spinat, Pære & Granatæble – Yoghurtcreme med Sirup.

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten… De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening