Arbejdsskadestyrelsen og Danmarks Statistik Arkiv - Europa1989 Kantiner
4
archive,category,category-arbejdsskadestyrelsen-og-danmarks-statistik,category-4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Arbejdsskadestyrelsen og Danmarks Statistik

Mandag

Kalkunbryst med ratatoille, halve bagte kartofler og tomatsauce

Æggekage med soltørrede tomat og porre

Champignonsuppe


Tirsdag

Kylling med lynstegt grønt og nudler

Stegte nudler med svampe

Grønkålssuppe


Onsdag
 Fiskedeller med bagte rodfrugter, kartofler og remoulade

Gratineret auberginer

Majssuppe


Torsdag

Glaseret skinke med sommergrønt og flødekartofler

Blomkåls risotto

Kartoffel/porre suppe


Fredag

Græsk farsbrød med bønnesalat, tzatziki og kartofler

Falafel

Aspargessuppe

 

Mandag

Lukket


Tirsdag

Speghetti bolognese

Porretærte med hytteost

Tomatsuppe


Onsdag
 Ugens svømmer med gulerødder, forårsløg, peberfrugt, bacon og kartofler

Bagt græskar med rosenkål og brunet smør

Blomkålssuppe


Torsdag

Chili con carne

Chili sin Carne

Spicy gulerodssuppe


Fredag

Flæskesteg med rødkål, agurkesalat, kartofler og sauce

Karamelliseret gulerødder og savoykål med linser og estragon

Løgsuppe

Uge 14


Mandag

Salvie stegt nakkekam med bagte porre, grøntsagspure og kartofler

Risotto med bønner, broccoli og ærter

Jordskokkesuppe


Tirsdag

Kylling med ris pilaf og tomatsauce

Gratineret pasta med svampe

Karrysuppe


 Onsdag
 Ugens svømmer med cremet svampepasta

Gryde med linser og grøntsager

Grøn suppe


Torsdag

Forloren hare med syltede tyttebær, waldorfsalat, kartofler og sauce

Vegetarisk curry

Okse consomme


Fredag

Helstegt amerikansk okseinderlår med stegte majroer, bagte kartofler og rødvinssauce

Gazpacho