Arbejdsskadestyrelsen og Danmarks Statistik Arkiv - Side 3 af 8 - Europa1989 Kantiner
4
archive,paged,category,category-arbejdsskadestyrelsen-og-danmarks-statistik,category-4,paged-3,category-paged-3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Arbejdsskadestyrelsen og Danmarks Statistik

Mandag

Skinkeculotte med bagte rødder, kartofler og sauce

Porretærte


Tirsdag

Kylling stegt med citron, rosmarin og hvidløg. Hertil pasta med friske tomater, krydderurter og sauce

Hvedekerner vendt med bagte græskar og urtecreme


Onsdag

Ugen svømmer med kapers, persille, brunet smør, dampet kål, radiser og kartofler
Lun sommerkål med rødder og grov senneps vin ai grette


Torsdag

 Pulled pork med råstegte kartofler og coleslaw
Sorte linser med kål, søde tomater og estragon creme


Fredag
 Dansk sommer temadag

Mandag
 Krebinetter med let stuvede sommerkål og gulerødder. Hertil kartofler

Blomkåls gratin


Tirsdag

Lasagne bolognese

Grøntsagslasagne


 Onsdag
 Dampet torsk med div. Tilbehør, sennepssauce og kartofler

Æggekage med friske tomater og purløg


Torsdag
 Biksemad

Hvide og sorte bønner vendt med æbler, pærer, gedeost og persille. Hertil citrus dressing

Mandag

Kalkunbryst med ratatoille, halve bagte kartofler og tomatsauce

Æggekage med soltørrede tomat og porre

Champignonsuppe


Tirsdag

Kylling med lynstegt grønt og nudler

Stegte nudler med svampe

Grønkålssuppe


Onsdag
 Fiskedeller med bagte rodfrugter, kartofler og remoulade

Gratineret auberginer

Majssuppe


Torsdag

Glaseret skinke med sommergrønt og flødekartofler

Blomkåls risotto

Kartoffel/porre suppe


Fredag

Græsk farsbrød med bønnesalat, tzatziki og kartofler

Falafel

Aspargessuppe