Erhvervsstyrelsen Arkiv - Europa1989 Kantiner
13
archive,category,category-erhvervsstyrelsen,category-13,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Erhvervsstyrelsen

Uge 17


Mandag

Mekong gris

Stegte nudler med æg, bønnespirer & forårsløg

Sursød sovs

Tirsdag

Pocheret kylling med brunet smør & karse

Vår frikassé med dild kogte kartofler

Onsdag

Risotto med hummer bouillon, safran & muslinger

Brød & salatskud

Torsdag

Grillet okseculotte med Bønner & løg

Bagt kartoffel & urte smør

Kold bearnaise

Fredag

Okse, chili & bønne ragout

Majs flager, fed creme fraiche & avokado

Salat & vinaigretté


Velbekomme.

Uge 16


Tirsdag

Filet-o-fish


Onsdag

Pocheret kulmule med citron smør, ristet brød, bacon & urtedrys

Cremede hvedekerner med gulerod, radise & vesterhavsost

Skyr & ramsløg creme

Spinat suppe


Torsdag

Ingefær & chili kylling med ristet sesam & mynte

Blomkål & broccoli med miso & solsikkekerner

Citrongræs & soja sauce


Fredag

Sprængt oksebryst med kapers, persille & frisk peberrod

Smør dampet grønt med løvstikke, fløde & citron

Lammefjords kartofler


Velbekomme

Uge 15


Mandag

Dansk påske kylling stegt med sortpeber & timian

Gulerødder med, persille, syltede & bagte løg

Rabarber kompot & hønsesky


Tirsdag

Kogt kalv med hvide rødder, spinat & peberrods fløde

Kartoffel kompot med purløg & røget mælk


Onsdag

Hav, mark & skov


Velbekomme & god påske