Erhvervsstyrelsen Arkiv - Europa1989 Kantiner
13
archive,category,category-erhvervsstyrelsen,category-13,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Erhvervsstyrelsen

Uge 26

Mandag

Hvidløgs kylling med broccoli, hytteost & spinat

Kikærter i tikka massala

Mynte & yoghurt sauce


Tirsdag

Mørbrad fra grisen med timian & løg

Svampe & fløde med fuldkorns pasta

Grøn salat & eddike


Onsdag

Dampet rødspættefilet & ægte sauce med dild & citron

Bagte & rå fennikel med løg & sennep

Nye kartofler med smør & persille

Tomat suppe


Torsdag

”Hot pot” med skinke & chorizo, svampe & hestebønner

Hvide & vilde ris


Fredag

Sprængt oksebryst med karse & stikkelsbær

Glaserede gulerødder, løg lameller & mangtout ærter

Kartoffel kompot med rygeost & purløg

Velbekomme.

Uge 25


Mandag

Biksemad af kalv, okse & gris med bearnaise sauce

Tirsdag

Kylling med rød karry sauce, auberginer, majs & koriander

Basmati ris & sesam

Onsdag

Røget sild med rugbrød, stærk & sød sennep

Kartofler med radiser, syltede løg, friseé & ramsløgscreme

Torsdag

Grillet hakkebøf med løg & madagascar peber

Kartofler & bagte sommergrøntsager

Fredag

Frikadeller stegt i smør & timian

Sommerkål i citron fløde med kørvel & parmesan


Velbekomme.

Uge 24


Mandag

Chili con carne

Taco skaller, jalapenós & cremefraiche

Tirsdag

Braiseret svinebryst med æble & løg pickles

Spaghetti i timian fløde med tomater & parmesan


Onsdag

Fiskefilet med remoulade & citron

Hvedekerne salat med urter

Rarbarber koldskål med syltede bær & honning knas

Torsdag

Grill kylling med harissa & kumquats

Broccoli, auberginer, kikærter & saltet yoghurt

Hummus & chili salsa

Fredag

Sandwich & grise fest

Velbekomme.