Erhvervsstyrelsen Arkiv - Side 10 af 11 - Europa1989 Kantiner
13
archive,paged,category,category-erhvervsstyrelsen,category-13,paged-10,category-paged-10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Erhvervsstyrelsen

Uge 7


Mandag

Lasagne

Grøn salat med tomat, løg, basilikum & olie-eddike dressing


Tirsdag

Byg selv burger

Pull pork, kålslaw, syltet løg & røget chili mayo

Grove fritter med eddike & havsalt


Onsdag

Torske fisk i rødkarry med grønt, koriander & citrongræs

Jasmin ris


Torsdag

Stegte kylling lår med sesam & miso

Blomkål med kikærter, tahin & frisk chili

Kokos & jordnødde sauce


Fredag

Timian stegt kalvecuvette

Grød med korn, urter & vesterhavsost

Senneps sauce


Velbekomme

Menu for uge 6.


Mandag

Ribbensteg med rødkål, syltet agurk & dild

Kartofler & selleriknolde

peber sauce


Tirsdag

Pocheret kalkun bryst med sumak & mynte

Grillet peberfrugt, hvide bønner, oliven & feta

Blomme chutney med kanel & anis


Onsdag

Sværdfisk med chili & tomat

Kikærter med røget paprika, hvidløg & persille

Knoldselleri suppe med muslinger, dild & peberrod


Torsdag

Kylling stegt på ben med timian & løg

Jordskokker, persillerødder & grønkåls salsa

Æble & persille sauce


Fredag

Kalvesteg stegt natten over

Bagte rødbeder med røde salater & friskost

Brunet smør & brød sauce


Velbekomme

 

Mandag

Spoleben fra grisen med røget bbq & sesam

Kål & gulerod vendt med yoghurt & citron

mac n cheece


Tirsdag

Kylling i gul karry med æbler & selleri

Hvedekerner dampet med smør & dild


Onsdag

Torskelasagne

Grøn salat & bønner med nødde vinaigrettè

Svampe suppe med oste croutons & salvie


Torsdag

Tomatiseret okseragout  med rodfrugter, persille & citron

Løg & oliven brød


Fredag

Farsbrød af vildtsvin med enebær & hasselnød

Løg bagt med timian & solsikkekerner

Salte kartofler & Roquefort sauce


Velbekomme