Erhvervsstyrelsen Arkiv - Side 3 af 11 - Europa1989 Kantiner
13
archive,paged,category,category-erhvervsstyrelsen,category-13,paged-3,category-paged-3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Erhvervsstyrelsen

Uge 33


Mandag

Oksebov & pinto bønner i tomat med lakrids, kaffe & chili

Variation af majs med brunet smør & oregano

Tomatsalsa & tortilla


Tirsdag

Kalvebryst med squash, peberfrugt & rosmarin

Quinoa & bulgursalat

Sky fra kalven med æblecider & grøn peber


Onsdag

Torskefisk med ærter & blomkål

Nye kartofler & agurker syltet i hyldeblomst

Sauce velouté med persille

Svampe suppe


Torsdag

Lamme karry med kikærter, tomat, grønt & koriander

Ris & raita


Fredag

Pocheret kalkun med røget bacon & rugbrød

Stuvede kartofler med svampe, løg & estragon

Peberrodssauce


Velbekomme.

Uge 27


Mandag

Tyndstegs filet af okse med svampe sauce

Rå stegte kartofler

Grønne bønner med salatløg, parmesan & estragon


Tirsdag

Pocheret kalvebryst med kapers, persille & tunsovs

Pasta med grillet grønt & urtepesto


Onsdag

Stegte sild med bløde løg & sennep

Kogte rugkerner med rødbeder & brombær

Kold agurkesuppe med røget laks & dild


Torsdag

Unghanebryst stegt med hvidløg & salvie

Flere slags bønner i tomatsovs

Grønne salater & vinaigrettè


Fredag

Byg selv burger

Velbekomme.

Uge 26

Mandag

Hvidløgs kylling med broccoli, hytteost & spinat

Kikærter i tikka massala

Mynte & yoghurt sauce


Tirsdag

Mørbrad fra grisen med timian & løg

Svampe & fløde med fuldkorns pasta

Grøn salat & eddike


Onsdag

Dampet rødspættefilet & ægte sauce med dild & citron

Bagte & rå fennikel med løg & sennep

Nye kartofler med smør & persille

Tomat suppe


Torsdag

”Hot pot” med skinke & chorizo, svampe & hestebønner

Hvide & vilde ris


Fredag

Sprængt oksebryst med karse & stikkelsbær

Glaserede gulerødder, løg lameller & mangtout ærter

Kartoffel kompot med rygeost & purløg

Velbekomme.