Erhvervsstyrelsen Arkiv - Side 4 af 11 - Europa1989 Kantiner
13
archive,paged,category,category-erhvervsstyrelsen,category-13,paged-4,category-paged-4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Erhvervsstyrelsen

Uge 25


Mandag

Biksemad af kalv, okse & gris med bearnaise sauce

Tirsdag

Kylling med rød karry sauce, auberginer, majs & koriander

Basmati ris & sesam

Onsdag

Røget sild med rugbrød, stærk & sød sennep

Kartofler med radiser, syltede løg, friseé & ramsløgscreme

Torsdag

Grillet hakkebøf med løg & madagascar peber

Kartofler & bagte sommergrøntsager

Fredag

Frikadeller stegt i smør & timian

Sommerkål i citron fløde med kørvel & parmesan


Velbekomme.

Uge 24


Mandag

Chili con carne

Taco skaller, jalapenós & cremefraiche

Tirsdag

Braiseret svinebryst med æble & løg pickles

Spaghetti i timian fløde med tomater & parmesan


Onsdag

Fiskefilet med remoulade & citron

Hvedekerne salat med urter

Rarbarber koldskål med syltede bær & honning knas

Torsdag

Grill kylling med harissa & kumquats

Broccoli, auberginer, kikærter & saltet yoghurt

Hummus & chili salsa

Fredag

Sandwich & grise fest

Velbekomme.

Uge 23

Tirsdag

Kylling stegt på ben med sort peber & timian

Rabarber kompot & dild syltede agurker

Kartofler & skilt sovs


Onsdag

Smør dampet vesterhavstorsk med citrus urter

Sommer grønt i blanquette sauce

Kogte kartofler


Torsdag

Grillet okse tyndsteg med chili salsa

Couscous med blomkål & dukkah

Urtesauce


Fredag

Pasta med chorizo pølser, grillet piment, rucola & tomat

Durum brød med rosmarin & spinat


Velbekomme.