Erhvervsstyrelsen Arkiv - Side 6 af 11 - Europa1989 Kantiner
13
archive,paged,category,category-erhvervsstyrelsen,category-13,paged-6,category-paged-6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Erhvervsstyrelsen

Uge 19


Mandag

Kylling stegt på ben med salvie & hvidløg

Svampe & pasta

Grøn salat med parmesan & sherry eddike


Tirsdag

Græskfarsbrød på kalv, svin & lam med rosmarin & feta

Auberginer & squash med nicoise oliven, kartoffel & basilikum

Tomat & rucola


Onsdag

Torsk med smørstegt brød & kørvel

Dampet blomkål med trøffel & radisser

Rørt kartoffel med gulerødder & gedefrisk ost

Tomat suppe


Torsdag

Grillet kalkun med  harissa & peberfrugt

Couscous med mynte, agurk & salt syltet citron

Chili & tomat sovs


Fredag

lukket

Uge 18


Mandag

Kyllingebryst stegt med sumak & dampet grønt

Gulerod bagt & som puré

Varm persille creme & hvedekerner


Tirsdag

Langtids stegt svinenakke

Mac n cheece

 Coleslaw & chipotle


Onsdag

Hårdt ristet laks med spinat & brændenælder

Bulgur med radisser, blomkål & dild

Urtecreme

Kartoffel porre suppe


Torsdag

Sønderjyske grill pølser

 Kartofler & grillet grønt

Masser af dyppelse


Fredag

Thai gryde i kokos med grøn karry & majs

Ingefær dampede basmati ris


Velbekomme.

Uge 17


Mandag

Mekong gris

Stegte nudler med æg, bønnespirer & forårsløg

Sursød sovs

Tirsdag

Pocheret kylling med brunet smør & karse

Vår frikassé med dild kogte kartofler

Onsdag

Risotto med hummer bouillon, safran & muslinger

Brød & salatskud

Torsdag

Grillet okseculotte med Bønner & løg

Bagt kartoffel & urte smør

Kold bearnaise

Fredag

Okse, chili & bønne ragout

Majs flager, fed creme fraiche & avokado

Salat & vinaigretté


Velbekomme.