Erhvervsstyrelsen Arkiv - Side 7 af 11 - Europa1989 Kantiner
13
archive,paged,category,category-erhvervsstyrelsen,category-13,paged-7,category-paged-7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Erhvervsstyrelsen

Uge 16


Tirsdag

Filet-o-fish


Onsdag

Pocheret kulmule med citron smør, ristet brød, bacon & urtedrys

Cremede hvedekerner med gulerod, radise & vesterhavsost

Skyr & ramsløg creme

Spinat suppe


Torsdag

Ingefær & chili kylling med ristet sesam & mynte

Blomkål & broccoli med miso & solsikkekerner

Citrongræs & soja sauce


Fredag

Sprængt oksebryst med kapers, persille & frisk peberrod

Smør dampet grønt med løvstikke, fløde & citron

Lammefjords kartofler


Velbekomme

Uge 15


Mandag

Dansk påske kylling stegt med sortpeber & timian

Gulerødder med, persille, syltede & bagte løg

Rabarber kompot & hønsesky


Tirsdag

Kogt kalv med hvide rødder, spinat & peberrods fløde

Kartoffel kompot med purløg & røget mælk


Onsdag

Hav, mark & skov


Velbekomme & god påske

Uge 14


Mandag

Moussaka

Tzatziki & grøn salat


Tirsdag

Kalve steg med urtesalat

Forårs frikassé & dampede hvedekerner


Onsdag

Stjerneskud med krebsehaler, kørvel, rejer & dild

Tomat mayo & løvstikke kartofler

Squash & tandoori suppe


Torsdag

Ben skinker stegt natten over med stout & honning

2 slags blomkål & trøffel sauce


Fredag

And teriyaki med koriander & forårsløg

Nudler med spirer, cashew & østerssauce


Velbekomme.