Erhvervsstyrelsen Arkiv - Side 8 af 11 - Europa1989 Kantiner
13
archive,paged,category,category-erhvervsstyrelsen,category-13,paged-8,category-paged-8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Erhvervsstyrelsen

Uge 13


Mandag

Svinemørbrad med løg & karse

Gulerødder med havtorn, honning & fristost

Kartofler & timian sauce


Tirsdag

Lam i cremet masala grønt & spinat

Ris & raita

”kage bord i kantinen fra 13:30”


Onsdag

Makrel med brunet smør, kapers, syltet tomat & estragon

Knuste kartofler med ramsløg & rygeost

Løg suppe & oste croutons


Torsdag

Ribbenstegs burger

Pommes frites & dyppelse


Fredag

Kyllingekottelet stegt med citron & rosmarin

Pasta & ratatouille


Velbekomme.

Uge 12


Mandag

Pariserbøf med hele svineriet

Rå stegte kartofler


Tirsdag

Pocheret Kalkun med bergamotte & citron timian

Gnocchi med portobello, salvie & brunet smør


Onsdag

Fiske brandade med timian & flere slags oste

Grøn salat, brød & ramsløg

Tomat & grøntsags suppe


Torsdag

Labskovs med kærnet smør & purløg

Stærk sennep & dild syltede rødbeder


Fredag

Langtidsstegt nakkefilet af gris

Citrus bagte rodfrugter & sortkål

Sky fra grisen med mandler & røget marv


Velbekomme

Uge 11


Mandag

Biksemad

Bearnaise sauce, syltede rødbeder & maltbrød


Tirsdag

Høns i tartelet med spinat, fløde & pastinakker

Lammefjords kartofler & persille


Onsdag

Torsk med broccoli & grøn aioli

Risotto med jordskokker, mascarpone & dild

Blomkåls suppe


Torsdag

Brændende kærlighed

Syltet svinebryst & løgsalat


Fredag

Pasta bolognese

Tomat & mozzarella salat


Velbekomme.