Erhvervsstyrelsen Arkiv - Side 9 af 11 - Europa1989 Kantiner
13
archive,paged,category,category-erhvervsstyrelsen,category-13,paged-9,category-paged-9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Erhvervsstyrelsen

Uge 9

Mandag

Nakkekotelet af gris

Knoldselleri & puré med rosenkål & hasselnød

Kartofler & sauce


Tirsdag

Kylling stegt med hvidløg & salvie

Pasta med græskar, oliven & tomater

Basilikums sauce


Onsdag

Kulmule med jordskokker, bagte æbler & grønkål

Quinoa, bulgur & musling sauce

Rødbede suppe med rødsalat & rygeost


Torsdag

Kalvehaler & okseskank

Gulerødder med porrer & peberrod

Kartoffel mos


Fredag

Oksebryst i hoisin med bambusskud & kinakål

Porrer med soja, solsikke & ingefær

Stegte ris


velbekomme

Uge 9


Mandag

Okse flanksteak med bønner & løg

Pasta bagt med ost & persille

Estragon & marv sauce


Tirsdag

Ristet kalkun med jalapenós & grape

Couscous med blomkål, mandler & grønkål

Persille & saltet citron creme


Onsdag

Haj burger med kål, kimchi & chili bagt tomat

Pommes frites med five spice & citrongræs emulsion

Hummer suppe med urter & fed cremefraiche


Torsdag

Braiserede svinekæber i pale ale med løg & timian

Grov mos af kartoffel & rodfrugter


Fredag

Boller i karry med æbler, selleri & kokos mælk

Smør dampede hvedekerner med dild & peberrod


Velbekomme

Uge 8


Mandag

Kålpølser med stuvet vinterkål

Kogte kartofler & løvstikke

Sennep, agurk & løg


Tirsdag

Pita brød

Kebab, hommus, agurk, tomat & rødløgssalat

Cremefraiche & chili dressing


Onsdag

Spaghetti med muslinger & citron bagte rodfrugter

Urtebrød med torskerogn & hvidløg

Svampe suppe


Torsdag

Kylling bryst i masala med linse ragout

Naan brød & raita


Fredag

Kødboller i tomat med salvie & chili

Penne pasta med basilikum & parmesan


Velbekomme