Ikke kategoriseret Arkiv - Europa1989 Kantiner
1
archive,category,category-ikke-kategoriseret,category-1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ikke kategoriseret

MORGENMAD: Hver dag fra kl. 7.30–9.30

FROKOST: Hver dag fra kl. 11.00–13.30 & Stop Madspild hver dag fra kl. 13.30–14.00

KAFFEBAR: Mandag til Torsdag kl. 7.30–9.30 + 11.00–16.00 Fredag kl. 7.30–9.30 + 11.00-15.30

KONTAKTOPLYSNINGER:

KØKKEN/KONTOR (Bestilling af Mødeservicering, Spørgsmål til FacilityNet, Ris/Ros m.m.) – Ring på tlf. 53872889 eller send en mail til Slotsholmen@europa1989.dk Her får du fat på komm./adm. ansvarlig Heidi Sand Hammervig og/eller Køkkenchef Dennis Harding

MØDESERVICE (Udbringning/Afhentning) – Ring på tlf. 53862889 Her får du fat på en af vores søde & tjenestevillige mødetjenere.

BESTILLINGSSEDDEL  – Her kan du bestille fredagsmorgenmad, fødselsdagskage og meget mere til afhentning her i kantinen.

Mandag:

Langtidsbagt Svineskank m. Æblechutney – Rispilaf m. Kinakål & Rødløg

Porre Tærte

Tirsdag:

Fladbrød m. Krydret Kalvekød, Hummus & Tabbouleh

Gratineret Aubergine m. Tomat & Feta

Onsdag:

Torsk m. Musling/Blæksprutte Escabeche – Saltbagte kartofler & Grillede Gulerødder

Pastinaksuppe m. Brunet Smør & Brødcroutoner vendt m. Hasselnød

ONSDAGS KAGEBORD – I skal være velkomne til kagebord & kaffe kl. 11-14

Torsdag:

Ovnstegt Kylling m. Kartofler, Remoulade & Syltet Agurk

Spaghetti m. Courgette, Broccoli, Hvidløg & Pecorino

Fredag:

Oksefilet m. Brunet Løg Puré, Stegt Kål & Sauce Bordelaise

Ristede Svampe m. Syltede Løg & Friteret Svamperasp

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten… De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening

 

Frokost uge 38

Fredag

Pulled pork burger, coleslaw, chili fries og dyppelse

Tærte m. gedeost, spinat, soltørret tomat og pinjekerner

 

Frokost uge 39

Mandag

Hakkebøf m. kompot af løg og peberfrugt, bulgur vendt m. feta, persille, tomater, syltede løg

Karrysuppe m. friske æbler og kørvel

Tirsdag

Klassiskhamburgerryg m. kartofler, stuvet grønkål, dampede gulerødder og sennep

Blomkål i variation, brunet smør, nødder, persille, mizuna

 Onsdag 

Dagens svømmer bagt med friske tomater og basilikum hertil pasta vendt med søde tomater, ruccola og tomatsauce

Svampetærte m. confiterede svampe og svampemayonaise

Torsdag

Indisk krydret gryderet m. dampede ris, chutney, råkost af gulerod, ananas, koriander, nigella frø

Pasta m. palmekål, citron, parmesan, soltørret tomat, krydderurteolie

Fredag

Svinekam m. grønkålsslaw, grov sennep, æbler, hørfrø, sennepskartofler og sauce

Kartoffel/rosmarin pizza, mozzarella, ruccola, tomat, pesto


Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt