33142889

Uge 25 – Kalvebod

  Menu for Uge 25 Mandag.  Varmt. Karbonade med nye spidskål i let fløde samt grønne ærter og danske kartofler. Dagens kreative / vegetar. Gratinerede blomkål a la souschefen. Tirsdag. Varmt. Kylling i uimodståelig Satay sauce og de lange ris i kokosmælk med lime...

Uge 24 – Kalvebod

Menu for Uge 24 Mandag. Lukket 2 Pinsedag Tirsdag. Varmt. Vildsvinet i gryde med varme krydderier og nye kartofler. Dagens kreative / vegetar. Sorte bønner i mexicansk tomat Sugo. Onsdag. Varmt. Senneps gratineret torsk med sesam stegt kartofler og firkantede urter i...

Uge 23 – Kalvebod

Menu for Uge 23 Mandag. Varmt. Butterchicken med mynte yoghurt og lange ris. Dagens kreative / vegetar. Tomat suppe med ingefær og creme dublé. Tirsdag. Varmt. Spaghetti Bolognese i Napoli stil med sugo finto og revet grana. Dagens kreative / vegetar. Krydret linse...

Uge 22 – Kalvebod

    Menu for Uge 22 Mandag. Varmt. Nakkekam stegt som i Provence med nye kartofler i urtefløde. Dagens kreative / vegetar. Gratineret blomkål med ærter guacamole. Tirsdag. Varmt. Thai kylling med nudler i rødkarry. Dagens kreative / vegetar Bagt kartofler med pulled...

Uge 21 – Kalvebod

Menu for Uge 21 Mandag. Varmt. Chili fire house con carne i ægte Tex Mex stil med cremefraiche on side. Dagens kreative / vegetar. Ristede gnocchi med svampe og spinat. Tirsdag. Varmt. Nakkekoteletter i mørk øl og bagte løg hertil kartofler ristet i sesam. Dagens...

Uge 20 – Kalvebod

Menu for Uge 20 Mandag. Varmt. Kylling i kokosmælk med grønkarry og svampe samt nudler on side. Dagens kreative / vegetar. lasagne vegetar med flere middelhavs grønne sager. Tirsdag. Varmt. Indisk Channa Masala med lam og højlandsris i kokos. Dagens kreative / vegetar...