Miljøstyrelsen Arkiv - Europa1989 Kantiner
5
archive,category,category-miljoestyrelsen,category-5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Miljøstyrelsen

Uge 33


Mandag:

Skinkeculotte med cremede majs, spæd grønkål og bagt polenta

Jordbær koldskål medsmørbagte kammerjunker


Tirsdag:

Kalkuncuvetter med lys urtesauce, hvedekerner, stegt peberfrugt & selleri

Pasta pesto med cherrytomat, oliven & parmesan

Onsdag:

Fisk med braiserede fennikel, ris, confiteret hvidløg, citron & lys sauce

Gnocchi med ærtepure, løgskaller, ærteskud & brændt porrer


Torsdag:

Græsk farsbrød med stegte kartofler og spidskål tzatsiki

Bagt selleri med brunet smørvinaigrette, urter & spæd grønkål


Fredag:

Pitabrød med oksekød, hummus & chili yoghurt

Æggekage med grøntsager og urter  

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

Uge 26 

mandag
 Ølbraiserede svinekæber m. svampe og bagte løg hertil

dampede ris og grøn salat

Dagens varme vegetar

Jordbær/asparges salat m. balsamico glace

Rejer m. mayo og citron

tirsdag
 Gammeldags kylling m. kogte nye kartofler, sauce, stikkelsbærkompot, agurkesalat og masser af kruspersille

Dagens varme vegetar

Æggekage m. tomat og purløg

Vitello tonado

  
  onsdag
  Fish and chips m. sauce tatar

Dagens varme vegetar

Spinat tærte m. gedeost

Carpachio af okseinderlår m. ristede hasselnøddekerner og parmasan

torsdag
 Lammekølle m. flødekartofler serveres m. tomatsalat

Dagens varme vegetar

Rørt tatar af okseinderlår m. peberrod, kapers og masser af krydderurter

Fiskefilet m. remoulade og citron


fredag
 Oksemørbrad m. råstegte kartofler, bearnaise og asparges m. bacon

Dagens varme vegetar

      
alle dage

Friskbagt brød samt oste fra ind og udland 

Uge 25 

mandag
 Helstegt nakkekam m. råstegte kartofler, bagte squash og

soltørredetomater hertil lækker sauce 

Dagens varme vegetar

Tarteletter m. høns i asparges

Æggesalat

tirsdag
 Mosakka serveret m. tzaziki

Dagens varme vegetar

Fiskesalat m. kulmule og rejer

Løgtærte m. gedeost

  
  onsdag
  Fiskefrikadeller m. nye kartofler, remoulade og citron hertil grøn salat

Dagens varme vegetar

Biksemad m. spejlæg og rødbeder

Hønselevermousse på sprødt brød m. cornichoner

torsdag
 Indisk kylling m. dampede ris og agurk/tomat/mynte raita

Dagens varme vegetar

Clubsandwich m. kalkun, bacon og karrycreme

Karrysild m. løg og æbler


fredag
 Flæskestegssandwich m. syltede agurker og rødbeder og

 hvad der ellers hører sig til 🙂

Dagens varme vegetar

      
alle dage

Friskbagt brød samt oste fra ind og udland