Ministeriernes Marketenderi Arkiv - Side 10 af 15 - Europa1989 Kantiner
11
archive,paged,category,category-ministeriernes-marketenderi,category-11,paged-10,category-paged-10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ministeriernes Marketenderi

 Mandag:

Flæskesteg med Bagt Rødkål & Konfiterede Kartofler – Skysauce & Syltet Agurk

Gulerodssuppe med Røde Linser & Græskar

Tirsdag:

Lammeculotte med Syltet Abrikos & Bulgur – Feta, Oliven & Mynte

Bagte Løg i Egen Bouillon med Brød & Oregano

Onsdag:

Torskelasagne med Spinat, Løg & Goudaost

Bagt Gulerod med Flødeost & Timian

Torsdag:

Kalkunbryst med Røde & Hvide Beder – Engsyre & Sauce på Solbær/Brunet Smør

Blomkålsgratin med Vesterhavsost & Basilikum

Fredag:

Chili Con Carne med Ris & Cremefraiche

Tomatsuppe med Persilleolie

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

 

Kære Gæst

Det er nu muligt at bestille økologiske brød, rugbrød og morgenmad i kantinen. Bestillingssedlerne kan rekvireres i kantinen eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten….

De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening J

Mandag:

Svinenakke med Citron & Oregano – Bagte Kartofler & Tzatziki

Grillet Spidskål med Syrnet Fløde & Grape

Tirsdag:

Pariserbøf

Bagte Rødbeder med Cremet Brombær & Skovsyre

Onsdag:

Rokkevinge med Beurre Blanc & Jernurt – Perlebyg & Pære

Blomkålssuppe med Ristet Brød & Brunet Smøremulsion

Torsdag:

Andelår med Hoisinsauce & Mandarin – Chow Mein med Forårsløg & Kinakål

Karrysuppe med Ristet Kokos & Korianderolie

Fredag:

Beouf Stroganoff med Ris & Paprika

Kartoffelrösti med Gedefriskost & Timian 

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

 

Kære Gæst

Det er nu muligt at bestille økologiske brød, rugbrød og morgenmad i kantinen. Bestillingssedlerne kan rekvireres i kantinen eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten….

De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening J

Mandag:

Stegte Revelsben med Persillesovs & Kartofler – Persillerødder & Persille

Cremet Tomatsuppe med Creme Fraiche

Tirsdag:

Kalvefarsbrød med Syltede Solbær & Rød Spidskål – Blå Congo & Blåskimmelsauce

Chili Sin Carne

Onsdag:

Pocheret Torskerogn med Syltede Gulerødder & Blomkål – Kaperscreme & Agurkerelish

Pasta med Olivenolie & Basilikum – Ristede Solsikkekerner & Grana

Torsdag:

Kylling i Karry med Ris & Rodfrugter – Chutney & Kokos

Bagt Knoldselleri med Arabicavinagrette, Syltede Hyben & Estragon

Fredag:

Okse Brisket med Majs & Spidskål – Bagte Kartofler & Chipotlecreme

Chowder med Kartoffel & Porre – Musling & Baksuld

 

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

Kære Gæst

Det er nu muligt at bestille økologiske brød, rugbrød og morgenmad i kantinen. Bestillingssedlerne kan rekvireres i kantinen eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten….

De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening J