Ministeriernes Marketenderi Arkiv - Side 12 af 15 - Europa1989 Kantiner
11
archive,paged,category,category-ministeriernes-marketenderi,category-11,paged-12,category-paged-12,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ministeriernes Marketenderi

Menu Uge 7

Mandag:

Svinenakke med Solbær & Brunet Smørsauce – Blomsterkarse & Kammut Kerner

Bagte & Syltede Løg med Merian & Friskost

Tirsdag:

Lammekølle med Quinoa & Ærter – Spinat & Ramsløg

Græskar med Mandarin & Sprøde Kerner

Onsdag:

Pasta med Artiskok & Sardiner – Basilikum & Fløde

Cremet Perlebyg med Karl Johan, Purløg & Vesterhavsost

Torsdag:

Kylling med Løvstikke & Citron – Selleri & Skorzonerrødder

Løgtærte med Emmentaler & Persille

Fredag:

Okseculotte med Smeltet Marv & Bagte Kartofler – Grønne Bønner & Estragoncreme

Dhal Suppe

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

 

Kære Gæst

Det er nu muligt at bestille økologiske brød, rugbrød og morgenmad i kantinen. Bestillingssedlerne kan rekvireres i kantinen eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten….

De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening

Menu Uge 6

Mandag:

Braiseret Vildsvin med Syltet Citron & Kålrabi – Stegte Kartofler & Rosmarin

Bruschetta med Pære, Gedeost & Honning

Tirsdag:

Kalve Kafta med Mandel Dukkah – Tabouleh & Granatæble

Gulerødder, Hyldeblomst & Sesam

Onsdag:

Bouillabaisse med Rouille & Surdejsbrød

Fettuccine med Trøffelsauce & Salvie

Torsdag:

Kalkunbryst med Hyldebærsky & Skovsyre – Smørkogte Løg & Endivie

Stegt & Fersk Agurk med Drænet Kærnemælk – Mynte & Ramsløg

Fredag:

Chili Con Carne med Creme Fraiche & Ris

Arepa med Grøn Chili, Majs & Mango

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

 

Kære Gæst

Det er nu muligt at bestille økologiske brød, rugbrød og morgenmad i kantinen. Bestillingssedlerne kan rekvireres i kantinen eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 til 16 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten….

De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening

Menu Uge 5

Mandag:

Pulled Pork Burger med Ovnbagte Kartofler & Sennepscreme

Grøn Linsesuppe med Røgede Mandler & Croutons

Tirsdag:

Shepherds Pie med Kalvekød

Hummerbisque med Rodfrugter

Onsdag:

Bagt Kuller med Rosenkål & Savoykål – Kapers & Brøndkarse

Saltbagt Selleri med Hasselnøddevinaigrette & Kørvel

Torsdag:

Kalkunoverlår med Harissa – Lun Couscous Salat & Mynteyoghurt

Risotto med Skovsvampe & Syltet Blomkål

Fredag:

Braiseret Lammenakke med Hvide Bønner, Tomatsauce & Estragon

Dashi Suppe med Tofu, Svampe & Forårsløg

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

 

Kære Gæst

Det er nu muligt at bestille økologiske brød, rugbrød og morgenmad i kantinen. Bestillingssedlerne kan rekvireres i kantinen eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.45-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten….

De opbevares på køl i buffetområdet – Klar til høflig selvbetjening