Ministeriernes Marketenderi Arkiv - Side 4 af 15 - Europa1989 Kantiner
11
archive,paged,category,category-ministeriernes-marketenderi,category-11,paged-4,category-paged-4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ministeriernes Marketenderi

Menu Uge 29

Mandag:

Grillet Svinemørbrad med Ovnristede Kartofler, Piment, Rødløg, Feta & Tomatvinagrette

Thai Curry m. Tofu

Tirsdag:

Spaghetti med Kødboller i Tomatsauce & Parmesan

Bagte Rødbeder med Feta, Persille & Grove Brødcroutoner

Onsdag:

Fiskefilet med Grov Selleriremoulade, Kogte Kartofler & Dampet Blomkål

Brændt Porre med Myntevinagrette & Ristede Græskarkerner

ONSDAGS KAGEBORD – I skal være velkomne til kagebord & kaffe kl. 11-14

Torsdag:

Kyllingebryst med Citron hertil Ristet Kålsalat med Solsikkekerner & Hytteost med Urter

Minestrone

Fredag:

Rødvins Braiseret Lammeskank med Grov Mos af Persillerødder & Kartofler hertil Skysauce & Granulat

Grillet Sommerkål med Citronolie, Hasselnødder & Hytteost

 

Menu Uge 30

Mandag:

Bagt Svinenakke med Ovnbagte Løg vendt med Honning & Timian hertil Stegt Spidskål & Hybenkompot

Bagte Gulerødder med Ristede Græskarkerner, Feta & Havtorn

Tirsdag:

Kalv Saltimbocca med Grov Ratatouille & Pebersauce

Stegt Spidskål med Æbler, Brombærvinaigrette, Rygeostecreme & Rød Skovsyre

Onsdag:

Bagt Torsk & Lun Quinoasalat med Fennikel, Dild, Ribs & Hasselnødder hertil Vinaigrette på Brunet Smør

Stegte Nudler med Forårsløg, Tofu, Bønnespire & Piment

ONSDAGS KAGEBORD – I skal være velkomne til kagebord & kaffe kl. 11-14

Torsdag:

Kylling i Karry med Ris, Broccoli & Gulerødder

Æggekage med Skiver af Courgette, Tomat & Basilikum

Fredag:

Grillet Hakkebøf med Sommerkål-tzatziki, Kartofler, Oliven & Rødløg

Butterdejssnegle med Ost, Oregano, Tomat & Salsa Verde

 

Menu Uge 31

Mandag:

Flæskestegsandwich DIY

Tom Ka Gai Suppe

Tirsdag:

Hakkebøf af Sommerbuk med Bløde Løg & Svamperemoulade, Syltede Tyttebær & Karse

Pasta med Artiskok, Ricotta, Basilikum & Pesto

Onsdag:

Bagt Mørksej med Mascarpone & Salvie – Cherrytomat & Parmesan

Karry Suppe med Røde Linser & Mandarin

ONSDAGS KAGEBORD – I skal være velkomne til kagebord & kaffe kl. 11-14

Torsdag:

Kyllingebryst med Agurk, Karotter & Radiser – Rygeost & Cremet Løvstikke

Bagte Kartofler med Sprød & Cremet Hasselnød

Fredag:

Grillet Okse med Bagte Rødbeder & Violette Gulerødder – Syltede Kirsebær & Balsamico/Marv Sauce

Bagt Rødkål med Brombær & Salatskud

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

 

JUHUUUU – Så blev det officielt is sæson – Vi har nu et skønt udvalg af Hansen is i kantinen – Klar til en sød tand på en varm sommerdag

UGENS KAGE – Aktuelt ’sommer-udvalg’ oplyses ved henvendelse til kantinepersonalet (personligt, på mail eller telefon 53872889)

Det er nu muligt at bestille hjemmebagt kage til afhentning her i kantinen. Økologisk, hjemmebagt og lækker kage til kun 9 kr. pr. person (min. 8 pers.). Bestil her i kantinen (dagen før kl. 14) eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

MORGENBRØD M.M.

Du kan bestille økologiske brød, rugbrød og morgenmad i kantinen. Bestillingssedlerne kan rekvireres i kantinen eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten… De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening

 

Mandag:

Forloren Hare med Kold Kartoffelsalat & Purløgsyoghurt

Løgsuppe med Ostebrød

Tirsdag:

Braiseret Kalvebryst(Bbq. style) med Grove Bagte Rødder & Skysauce

Croutons med Gedeost, Syltet Hyben & Valnødder

Onsdag:

Fiskefrikadeller med Remoulade, Dildkartofler & Spidskål

Bagt Blomkål Penslet med Sennep & Urterasp

ONSDAGS KAGEBORD – I skal være velkomne til kagebord & kaffe kl. 11-14

Torsdag:

Grillet Kalkunoverlår Marineret med Øl, Honning, Citron & Rosmarin hertil Hvedekernesalat & Hønsesky

Dampet Broccoli med Ansjos & Hvidløgsvinagrette.

Fredag:

’Byg selv Buritos’ – Okse i Tomatsauce med Bønner, Ris, Sommersalsa & Creme Fraiche

Gnoggi med Cremet Kantarel, Salvie & Syltet Løg

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

 

JUHUUUU – Så blev det officielt is sæson – Vi har nu et skønt udvalg af Hansen is i kantinen – Klar til en sød tand på en varm sommerdag

 

MORGENBRØD M.M.

Du kan bestille økologiske brød, rugbrød og morgenmad i kantinen. Bestillingssedlerne kan rekvireres i kantinen eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten… De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening

Mandag:

Svineskank med Mild Sennepssauce & Løg – Bagte Kartofler & Surkål

Cremet Perlebyg med Saltet Pære & Valnød – Malt & Stilton

Tirsdag:

Pariserbøf

Tærte med Tomat, Løg & Lagret Ost

Onsdag:

Bagt Laks med Quinoa & Spinat – Stikkelsbær, Ærter & Syrnet Fløde

Dampet Blomkål med Hollandaise & Kørvel

ONSDAGS KAGEBORD – I skal være velkomne til kagebord & kaffe kl. 11-14

Torsdag:

Kyllingebryst med Kartoffel & Persillerod – Agurkesalat & Remoulade

Kartoffel/Porre Suppe med Ristet Brød & Trøffelolie

Fredag:

Grillet Oksetykkam med Mole & Salsa Verde – Majs & Stegt Spidskål

Chili Sin Carne

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

 

JUHUUUU – Så blev det officielt is sæson – Vi har nu et skønt udvalg af Hansen is i kantinen – Klar til en sød tand på en varm sommerdag (og de må da snart komme….)

UGENS UDVALG AF KAGE: Gulerodskage

Det er nu muligt at bestille hjemmebagt kage til afhentning her i kantinen. Økologisk, hjemmebagt og lækker kage til kun 9 kr. pr. person (min. 8 pers.). Bestil her i kantinen (dagen før kl. 14) eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

MORGENBRØD M.M.

Du kan bestille økologiske brød, rugbrød og morgenmad i kantinen. Bestillingssedlerne kan rekvireres i kantinen eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten… De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening