Moderniseringsstyrelsen Arkiv - Europa1989 Kantiner
6
archive,category,category-moderniseringsstyrelsen,category-6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Moderniseringsstyrelsen

Uge 34


Mandag.
 Varmt.
 Autentisk Ungarsk gullasch fra de store stepper samt nye dk kartofler med persille.
Lunt.
 Klassisk legeret asparges suppe.

 
Tirsdag.
Varmt.
 Spaghetti Bolognaise 
 Lunt. (vegetar).
 Risotto med svampe 
 

Onsdag.
 Varmt.
 Fiskefilet med dild sauce samt kartofler.
Lunt.
 Hakkebøf med blødeløg og HP sauce.


Torsdag.
 Varmt.
 Grise nakke i Provence stil med bouillon kartofler.  
  Lunt. (vegetar)
 Kartoffel/Porre suppe med sprød bacon on side.
 

Fredag.
 Varmt.
 Forlorenhare a la rigsrevisionen 
 Lunt.
 Tortilla med bagte peber og aioli 
 

Hver dag.
 Pia´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Robert´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 33


Mandag.
 Varmt.
 Gammeldags flæskesteg med rødkål og kartofler samt sauce.

Lunt.
 Tomat suppe med creme fraiche med krydderurt pift.
 

Tirsdag.
Varmt.
 Chili firehouse con carne med liflige ris med bagte peber og ristede majs.
 
Lunt. (vegetar).
 

Onsdag.
 Sensommer svampe a la creme på toast.
 Varmt.
 Paella a la Valencia med kylling og skaldyr.

Lunt.
 Vegetarisk paella med de nye rødder.


Torsdag.
 Varmt.
 Gryde med gris og cocktailpølser med hotte ris.  
  
Lunt. (vegetar)
 Dahl.
 

Fredag.
 Varmt.
 Kylling med grønkarry og flere slags grønt samt stegte nudler.
 
Lunt.
 Hakkebøf med bløde løg og spejlæg.


Hver dag.
 Lise Lottes lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 28


Mandag.
 Varmt.
 Pariserbøf med hele udstyret.
Lunt.
 Klassisk æggekage måske i fynsk udgave.
 

Tirsdag.
 Varmt.
 Svinebryst i BBQ med coleslaw og grove fritter med mayo.
 Lunt. (vegetar).
 Brændt blomkål m. vesterhavs ost og rugbrøds crumble.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Havkatten er i hus og serveres med en fantastisk garniture.
Lunt.
Thai suppe med rød karry og nudler.


Torsdag.
 Varmt.
 Okse i tangine med de kendte Marokkanske toner i form af de varme krydderier.
 Lunt. (vegetar)
 Pasta med ratatouille.
 

Fredag.
 Varmt.
 Sommer fin kylling med noget af det nye grønt.
 Lunt.
 Pizza som Peperoni eller Margarita style.
 

Hver dag.
 Liselotte og Pia´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.