Moderniseringsstyrelsen Arkiv - Side 3 af 10 - Europa1989 Kantiner
6
archive,paged,category,category-moderniseringsstyrelsen,category-6,paged-3,category-paged-3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Moderniseringsstyrelsen

Uge 27


Mandag.
 Varmt.
 Kalkun i Chop Suey stil med hotte ris og flere slags grønt.
 Lunt.
 Pizzaladiere i voksen og børne udgave. 
 

Tirsdag.
 Varmt.
 De 2 thaiers kylling i grønkarry og ananas samt nudler i Bangkok stil.
 Lunt. (vegetar).
 Stegte nudler og større mængder grønne sager; -)
 

Onsdag.
 Varmt.
 Stegte sild med rabarber kompot og nye kartofler I løvstikke.
 Lunt.
 Butter chicken med Nønnes´s nan og basmati ris.
 

Torsdag.
 Varmt.
 Kalv i Frikassé med danske sommerlige herligheder fra Søris.
 Lunt. (vegetar)
 Spansk ris ret.
 

Fredag.
 Varmt.
 Oksekød boller i marinara sauce med pasta i Napoli stil.
 Koldt.
 Jordbær koldskål med kammerjunker 
 

Hver dag.
 Liselotte og Pia´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 26


Mandag.
 Varmt.
 Vildt hakkebøffer med svampe sauce samt ribs gele og franske kartofler.
 Lunt.
 Klassisk tomat suppe med cremefraiche. 
 

Tirsdag.
 Varmt.
 Sommerlig stegt flæsk med persille sauce og de nye kartofler.
 Lunt. (vegetar)
 Indisk dahl af mungbønner med mynte yoghurt.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Dampede muslinger a la Basque med groft brød. 
 Lunt.
 Pasta Carbonarra a la Dupont.
 

Torsdag.
 Varmt.
 Kanarisk Hvidløgskylling med Mojo Picante samt salt kartofler.
 Lunt. (vegetar)
 Grøntsags paella med aioli og spændende brød.
 

Fredag.
 Varmt.
 Lasagne i flere lag med tomat salat on side.
 Lunt.
 Pocheret æg med spinat og mornay.
 

Hver dag.
 Holm og Pia´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 25


Mandag.
 Varmt.
 Vi har fundet de store gryder frem og laver Indisk i populær udgave med ris on side. 
 Lunt.
 Stegt Polenta med spinat og små hvidløgsbrød.
 

Tirsdag.
 Varmt.
 Sommerlig Flæskesteg med rødkåls salat med lidt valnødder og tranebær hit.
 Lunt. (vegetar)
 Blomkål i 80 stil a la gratin, i kender den alle.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Fiskefilet med Persille sauce og citron pift. 
 Lunt.
 Lun kalve / bacon leverpostej med champignon.
 

Torsdag.
 Varmt.
 Spaghetti med Bolognaise i ægte middelhavs stil
 Lunt. (vegetar)
 Bolognaise som vegetar.
 

Fredag.
 Varmt.
 Souschefens Boller i karry med lyn stegte ris og lidt chutney.
 Lunt.
 Stegte gnocchi med grillet aubergine og squash 
 

Hver dag.
 Lise lotte og Susie´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.