Moderniseringsstyrelsen Arkiv - Side 5 af 10 - Europa1989 Kantiner
6
archive,paged,category,category-moderniseringsstyrelsen,category-6,paged-5,category-paged-5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Moderniseringsstyrelsen

Uge 21
 

Mandag.

Varmt. 
 Nakkekoteletter i fad m. rosmarinkartofler

Lunt.
 Parpardelle m. friske tomater, oregano, blødeløg & Vesterhavsost


Tirsdag.
Varmt.
 Spareribs m. coleslaw & bagt kartoffel

Lunt. 
 Bagt kartoffelsuppe m. sprødt & ramsløgsolie
 

Onsdag.
Varmt.
 Okse m. hasselbagt kartofler & pebersauce

Lunt.
 Fiskefrikadeller m. citron & remulade


Kr. Himmelfartsferie

Uge 20
 

Mandag.
Varmt.
 Sprøde overlår af kylling med karry og højlandsris i jasmin humør.
 Lunt.
 Dansk Æggekage med røget flæsk og purløgs lir samt syltede tomater.
 

Tirsdag.
 Varmt.
 Bouf saute stroganoff med knust kartoffel tilsmagt med hvidløg og persille hak.
 Lunt. (vegetar)
 Spinat tærte med hytteost og bagt peber dressing.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Ugens svømmer med kokosmælk og rød karry samt flere slags grønt og nudler. 
 Lunt.
 Chili hotdogs med forskelligt tilbehør.
  

Torsdag.
 Varmt.
 Chicken Gumbo med pølse i New Orleans stil. 
 Lunt. (vegetar)
 Svampe risotto med sprød fennikel og syltede sherry tomater.
 

Fredag.
 Varmt.
 Sammensæt din egen fredags burger med et stort udvalg af lækkerier.
 Lunt.
 I vegetar udgave.

Uge 19
 

 Mandag.
  Varmt. 
 Hakkebøf med blødeløg, kartofler & sauce.
 Lunt.
 Brændte blomkål med Vesterhavsost, brunet smør samt mandler.
 

Tirsdag.
 Varmt.
 Skipperlabskovs med syltede rødbeder og purløg pynt.
 Lunt. (vegetar)
 Spansk tortilla med bagte peber og ailoi.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Ugens svømmer
Lunt.
 Fint saltet ribbensteg med anis syltet rødkål og skysauce.
  

Torsdag.
 Varmt.
 Sprød stegte kalkun overlår med grønt i tomat a la Tangine. 
 Lunt. (vegetar)
 Svampe risotto med sprød fennikel og syltede sherry tomater.