Moderniseringsstyrelsen Arkiv - Side 6 af 10 - Europa1989 Kantiner
6
archive,paged,category,category-moderniseringsstyrelsen,category-6,paged-6,category-paged-6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Moderniseringsstyrelsen

Uge 18


Mandag.
 Varmt. 
2 stk sloppy joes i 10cm burger bolle fra Hørkram med frisk salat i forårshumør.
Lunt.
Rød Thai karry suppe med rejer og frisk kokos samt flere slags grønt.


Tirsdag.
Varmt.
Indisk korma kylling med kikærter og hotte ris.
Lunt. (vegetar)
Shakshuka, nordafrikansk ret med pocheret æg i tomatsauce.


Onsdag.
Varmt.
Ugens svømmer med flere slags selleri og sauteret spinat samt grov pasta. 
Lunt.
Lune krydrede kyllingelår med kartoffelsalat. 


Torsdag.
Varmt.
Hele sprængte kalkunbryster stegt a la Provence og nye flødekartofler i Dijon.
Lunt. (vegetar)
Knald orange gulerods suppe med chili og stegte rødder.


Fredag.
Varmt
Langtids stegt svinebryst i bbq rub med halve bagte kartofler i krydderurter.
Lunt.
Cheese n mac i kantine version med sprød crust af parmesan og hvidløg.


Hver dag
Lise lotte og Susie´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
 En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
 Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 17


Mandag.
 Varmt. 
Chili marineret gris med grønkarry og kokosmælk samt thai basilikum.
Lunt.
Ristet jordskokke suppe med sprød kartoffel og bagt hvidløg.


Tirsdag.
Varmt.
Braiseret kalvespidsbryst hertil hvid bønne cassoulet med flere slags rødder.
Lunt. (vegetar)
Ristede kartoffel gnocchi med spinat og vesterhavsost og syltet tomat.


Onsdag.
Varmt.
Ugens svømmer med grov ratatouille og cremet perlebyg. 
Lunt.
Lun kalveleverpostej med stjerne anis syltede beder og sprøde svampe. 


Torsdag.
Varmt.
Forloren hare med det hele
Lunt. (vegetar)
Grøntsags suppe i minestrone stil med flere slags bønner lir. 


Fredag.
Varmt
Kylling a la printanière tilsmagt med frisk estragon og ramsløgs twist.
Lunt.
Aspargessuppe med frisk dampede hvide asparges og kørvel hak.

Hver dag
Lise lotte og Susie´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
 En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
 Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 14


Mandag
 Varmt
 Hakkebøf m/ bløde løg, persille kartofler, flødesauce & surt
Lunt
 Æggekage med flæsk


Tirsdag
 Varmt
 Paprikakylling med syltet løg & løse ris
 Lunt
 Løgsuppe med ostebrød


Onsdag
 Varmt
 Bagt lange filet med svamperisotto & syltede svampe
Lunt 
 Carbonara pasta


Torsdag
 Varmt.
 Frikadeller med hvide kartofler, skysauce & surt
Lunt
 Brændende kærlighed i portionsanretninger


Fredag
 Varmt
 Flæskestegssandwich
Lunt
 Thaisuppe


Hver dag
 Liselotte og Susies´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
Flere slags brød i skiftene karakter.