Moderniseringsstyrelsen Arkiv - Side 8 af 10 - Europa1989 Kantiner
6
archive,paged,category,category-moderniseringsstyrelsen,category-6,paged-8,category-paged-8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Moderniseringsstyrelsen

Uge 10


 mandag.
 Varmt.
 Biksemad med spejlæg.
 Lunt.
 kylling i friske forårs farver serveret i sprød lille fræk tartelet med persille hak.
 

tirsdag.
 Varmt.
 Svinemørbrad med fine strimler peber og champignon i cremet fløde.
 Lunt.
 3 slags rødbeder 
 

onsdag.
 Varmt.
 Jomfruhummer bisq i ledsagelse med ugens svømmer samt jordskokker.
 Lunt.
 Flere slags svampe med risotto og gedeost samt persille pift.
 

torsdag.
 Varmt.
 Danske kalve køller krydret og tilberedt hele i ovnen en sur prise.
 Lunt.
 Lun bønne salat.
 

fredag.
 Varmt.
 Oksekødboller i tomat sauce samt pasta vendt med citron skal.
 Lunt.
 Friske blomkål dampet og serveret med koldt vands rejer samt urte hollandaise
  

Hver dag
 Vildt lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.
 Kage altid torsdag.

Uge 9 


 mandag.
 Varmt.
 Ungarsk gullasch i let krydret udgave med det hele.
 Lunt.
 Thai Suppe med rødkarry og flere slags grønt samt lidt kylling. 
 

tirsdag.
 Varmt.
 Svinebryst med bagte løg og æbler. 
 Lunt.
 Champignon suppe.

 
 Onsdag.
 Varmt.
 Fiske suppe i Frederiksværker stil med et Italiensk twist i form af ravioli.
 Lunt.
 Frisk fanget smørstegte torskebukser eller måske en Ribbenstegs burger.
 

Torsdag.
 Varmt.
 Kylling i karry uden street style og klassiske dampede ris.
 Lunt.
 Alle rødder på 3 måder og lidt grønt på lur.
 

Fredag.
 Varmt.
 Lasagne Bolognaise med sprød mozzarella crust og tomat sovs on side.
 Lunt 
 Pariser toast.


 Hver dag
 Vidt lækre pålægsfade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.
 Kage altid torsdag.

Uge 8

Mandag.
Varmt.
Sprøde kylling overlår som Coq au vin med bagt hvidløgs mos.
Lunt.
Ratatouille gratineret let i ovn 


Tirsdag.
Varmt.
Chili fire house con carne med høj lands ris og cremefraiche. 
Lunt.
Bagte chili bønner med cheddar.


Onsdag.
Varmt.
Frisk kogt torskebukser med kapers-remulade og kogte kartofler. 
Lunt.
Forloren hare med bacon crust samt sovs og kartofler. 


Torsdag.
Varmt.
Thai street style kylling massaman style med lemon rice on side.
Lunt.
Cawanmushi med kylling og reje og edamame pynt. 


Fredag.
Varmt.
Spaghetti Napolitana a la finto i fredags luksus udgave 
Lunt 
Lamme hjerte provencale med toast 


Hver dag
Vidt lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
 En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
 Flere slags brød i skiftene karakter.
Kage altid torsdag.