Moderniseringsstyrelsen Arkiv - Side 9 af 10 - Europa1989 Kantiner
6
archive,paged,category,category-moderniseringsstyrelsen,category-6,paged-9,category-paged-9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Moderniseringsstyrelsen

Uge 7

Mandag.

Varmt.
Hele svinekamme stegt som i Provence med krydder kartofler på lur.

Lunt.
Grillede aubergine i tomatsauce med mozzarella crust. 


Tirsdag.

Varmt.
Spidsbryst helt som i gamle dage med peberrods sauce og hvide persille kartofler.

Lunt.
Græsk tærte med tomat og hytteost samt oliven drys og yoghurt dressing on side. 


Onsdag.

Varmt.
Fisk and chips our way batter dejs dyppet svømmer med sprøde kartofler.

Lunt.
Lun flæske steg i skiver med den hjemme lavede rødkål. 


Torsdag.

Varmt.
Butter chicken med højlandsris a la Hyderabad samt vild chili a part.

Lunt.
Shakshuka / Meneme med nybagt groft landbrød brød.


Fredag.

Varmt.
Kofta af hakket lam og okse i krydret udgave med grillet flad brød.

Lunt 
Kikært deller med creme fraiche dressing


Hver dag

Vildt lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
 En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
 Flere slags brød i skiftene karakter.
Kage altid torsdag.

Frokost uge 6


Mandag

Varmt.
 En middelhavs klassiker i form af spaghetti Bolognaise.  
 Lunt.
 Cremet gulerods suppe med ingefær og lidt vinter sprød timian.


Tirsdag
 
Varmt.
Farsbrød med bagte peber og semi dried tomater i lun græsk stil. 
 Lunt.
 Stegt kalve lever med blødeløg lige til en hapser.

 
 onsdag.

 Varmt.
 Ugens svømmer skind stegt serveret med karamelliseret blomkål 
 salturt samt muslinge sauce og citrus kugler. 
 Lunt.
 Dansk selleri gratineret med Vesterhavs ost og sprødt rugbrøds knas.  

 
 torsdag

 Varmt.
 Boller i karry med flere slags ristaffels tilbehør og dampede ris.
Lunt.
 Not Miso 


Fredag

Varmt.
  Burgere med flere slags tilbehør.
 Lunt 
 Tomat suppe med krydder fraiche.


alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød.  En oase af grønne salater med flere slags tilbehør og Oste fra ind & udland.
 
 Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt.

Frokost uge 5

Menu for Sankt Annæ Palæ


Mandag

 Varmt.
 Indisk kylling Palak Murgh med hotte ris samt frække papadums. 
 Lunt.
 Ægge kage i klassisk fynsk stil

 
Tirsdag

 Varmt.
Krebinetter af kalv og flæsk med let stuvet vinter grøntsager og grønt hak.
 Lunt.
 Quesadillas med kylling og bønner samt rød mojo picante. 
 

 Onsdag

 Varmt.
 Ugens svømmer med kokosmælk og galanga rod samt langkornede ris.
 Lunt.
 Hand tossed: Pizza Margarita Italiano. 
 

 Torsdag
 
 Varmt.
 Kalkun cuvetter med Dijon sauce og flere slags rødder.
Lunt.
 Dahl med røde linser og kold mynte yoghurt.


Fredag

 Varmt.
 Københavnergryde med cocktailpølser 
 Lunt.
 Fransk løg suppe med ostebrød.


 alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød.  En oase af grønne salater med flere slags tilbehør og Oste fra ind & udland.
 
 Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt.