Sundhedsstyrelsen Arkiv - Europa1989 Kantiner
14
archive,category,category-sundhedsstyrelsen,category-14,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Sundhedsstyrelsen

Uge 26


Mandag

Kalkun i karry med ris og grøntsager

Cremet suppe af ærter og basilikum

Tirsdag

Skiver af sommer gris, med sprød rødkåls salat, lune senneps kartofler samt purløgs creme

stegte ris med æg og grøntsager

Onsdag

Torvets friske fisk

Gazpacho med hvidløgs brød

Torsdag

Peberhakke bøffer med, bagte løg, franske bønner og cremet peber sauce

Chili sin carne

Fredag

Svensk pølse ret

Pizza med grillede grøntsager

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt

Uge 25


Mandag

Chili con carne med sprødt tilbehør

Vegetar

Æggekager med tomat og rygeost

Tirsdag

Klassisk pariserbøf

Vegetar

Suppe med blomkål og karry ristede mandler

Onsdag

Dagens fisk

Vegetar

Kartofler og auberginer i lag med karry og kokos

Torsdag

Byg selv burger med pulled pork

Vegetar

Thai suppe

Fredag

Høns i tarteletter

Vegetar

Vegetar tarteletter

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt

Uge 24


Mandag

Hakkebøf i ovnen med bløde løg, kartofler og brun sovs

Kartoffel-porre suppe

Tirsdag

Kylling i karry med kokos og grønt

Æggekage med tomat og porre

Onsdag

Dagens fisk

Tomatsuppe

Torsdag

Glaseret skinke med sennepssauce og timianstegte kartofler

Daal

Fredag

Braiseret oksespidsbryst med peberrodssauce og grønsager

Stegte ris med grønt, rosiner og pinjekerner