Svana Arkiv - Europa1989 Kantiner
207
archive,category,category-svana,category-207,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Svana

Uge 17


Mandag:

Kalkun cuvetter med karamelliserede gulerødder, estragon, skysauce og hvedekerner

 Gratinerede kikærter i tomatsauce med toscansk grønt


Tirsdag:

Pulled pork med barbeque sauce, timian bagte rødløg, 4 slags bønner og naanbrød

Vegetar pizza med kartoffel, parmesan, mozzerella, pesto og urter


Onsdag:

Dagens fangst med stuvetspinat, spidskål, forårsløg og kartofler med løvstikke

Majssaute med østershatte, chili, skalotteløg og persille


Torsdag:

Langtids braiseret okse med tyttebær, flødesauce, bagte løg og karamelliseret endivie                               

Broccolitærte med feta


Fredag:

Byg selv burger med okse eller vegetarbøf , grove fritter

Og behørigt tilbehør


Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

Uge 16


Mandag
Lukket


Tirsdag:

Koteletter med svampe, løg og bacon hertil coco blanc bønner

 Æggekage med bagte tomater og purløg


 Onsdag:

Dagens fangst med ærter francaise, karamelliseret hjertesalat, smørsauce og kartofler  

Saltbagt selleri med hasselnødder, citron, skalotteløg og persille

                                                          
Torsdag:

Oksekød i rød karry med ”dirty rice” og syrlig kål
Samosa med hummus pikante

 
Fredag:

Bolognese med parmesan og spaghetti

Grønsags tærte med basilikum olie og rucola


Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

Uge 14


Mandag:

Skinkecuvette med cremede majs, grønkål og stegte kartofler  

Blomkålsuppe med karryolie og crudite


Tirsdag:

Polpette i krydret tomatsauce med pasta og parmesan

Jordskokke tærte med bagte jordskokker, citron og timian


Onsdag:

Dagens fangst indbagt i butterdej med urter og spinat hertil citrus hollandaise og kartofler

Gnocchi med 2x græsker, kål og brunet smør


Torsdag:

Paprikagryde med cocktailpølser, løg, svampe og fløde

Lune bønner med catalonske grøntsager med friteret rosmarin og salvie


Fredag:

Langtids braiseret okse i egen sky med bagte løg og peberodsgremolata

Karamelliseret gulerødder og savoykål med estragon og linser

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen