Svana Arkiv - Side 6 af 11 - Europa1989 Kantiner
207
archive,paged,category,category-svana,category-207,paged-6,category-paged-6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Svana

Uge 18


Mandag:
Græsk farsbrød med oregano og merian hertil tzatziki og stegte kartofler

Quorn med blomkålspure, crudite, kapers og klorofylolie


Tirsdag:

Braiseret kalvespidsbryst med peberodsgremolata, skysauce og hvedekerner

Gnocchi med kartoffel, ricotta , grønne ærter ,bagte tomater  og urter


Onsdag:

Dagens fangst i butterdej med safran aioli, smørbagte porrer med citron og persille

Gratinerede portobellosvampe med urtesmør og grønkål


Torsdag:

 Kyllingebryst med lys madagascarpeber sauce, karamelliseret blomkål og bønner                                                 

Høbagt selleri med brunet smør, kapers, citron og urter


Fredag:

Biksemad med bearnaisesauce og behørigt tilbehør

Æggekage med grillede peberfrugter


Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

Uge 17


Mandag:

Kalkun cuvetter med karamelliserede gulerødder, estragon, skysauce og hvedekerner

 Gratinerede kikærter i tomatsauce med toscansk grønt


Tirsdag:

Pulled pork med barbeque sauce, timian bagte rødløg, 4 slags bønner og naanbrød

Vegetar pizza med kartoffel, parmesan, mozzerella, pesto og urter


Onsdag:

Dagens fangst med stuvetspinat, spidskål, forårsløg og kartofler med løvstikke

Majssaute med østershatte, chili, skalotteløg og persille


Torsdag:

Langtids braiseret okse med tyttebær, flødesauce, bagte løg og karamelliseret endivie                               

Broccolitærte med feta


Fredag:

Byg selv burger med okse eller vegetarbøf , grove fritter

Og behørigt tilbehør


Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

Uge 16


Mandag
Lukket


Tirsdag:

Koteletter med svampe, løg og bacon hertil coco blanc bønner

 Æggekage med bagte tomater og purløg


 Onsdag:

Dagens fangst med ærter francaise, karamelliseret hjertesalat, smørsauce og kartofler  

Saltbagt selleri med hasselnødder, citron, skalotteløg og persille

                                                          
Torsdag:

Oksekød i rød karry med ”dirty rice” og syrlig kål
Samosa med hummus pikante

 
Fredag:

Bolognese med parmesan og spaghetti

Grønsags tærte med basilikum olie og rucola


Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen