Tietgen Arkiv - Europa1989 Kantiner
2
archive,category,category-tietgen,category-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Tietgen

Uge 25

Mandag

Svinemørbrad med pesto på leje af blomkåls pure serveret med bagt selleri

Veg :

Rødbede bøffer

Tirsdag

Kalkunbryst med cremet perlebyg

Veg

Æggekage

Onsdag

Fiske frikadeller med ovnstegte kartofler vendt i dild

Veg :

Grønsags tærte 
 

Torsdag

Oksekød med bagte urter serveres med cremet polenta

Veg

Grønsager i gram Masala med kokosmælk, løg og koriander serveres med kogte ris

Favoritfredag

 Chilli con carne til smagt med kakao, kaffe, og spidskommen serveret med Nachos og cremefraiche a part

Veg

Bagte fennikel med tomatsauce serveret med kogte ris

Uge 24

mandag

Frikadeller med kartofler, skysauce og surt

Veggi

Tomatsuppe med creme fraiche

tirsdag 
 
Chilimarineret kylling i karry med ris

Veggi

Stegte nudler med grønt
        

onsdag
 
Dagens fisk

Veggi

Dahl

torsdag

 Lam i karry med ris

Veggi

Vegetar musaka


Favorit fredag

Biksemad

Vegetar frikadeller med tzatziki

Uge 22


mandag

Chili con carne

Veggi

Vegetar tærter  


tirsdag 
 
Polenta med ristet chorizo og grønne asparges 

Veggi

Vegetar lasagne med tomatsauce      
        

onsdag

Dagens fisk

Veggi

Broccoli gratin


torsdag

  Kyllingeoverlår med rabarberkompot, nye kartofler, skysauce og agurkesalat

Veggi

Stegte ris med grønt   


Favoritfredag

Grill i gården