Tietgen Arkiv - Europa1989 Kantiner
2
archive,category,category-tietgen,category-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Tietgen

Uge 17


Mandag.
 Varmt. 
Chili marineret gris med grønkarry og kokosmælk samt thai basilikum.
Lunt.
Ristet jordskokke suppe med sprød kartoffel og bagt hvidløg.


Tirsdag.
Varmt.
Braiseret kalvespidsbryst hertil hvid bønne cassoulet med flere slags rødder.
Lunt. (vegetar)
Ristede kartoffel gnocchi med spinat og vesterhavsost og syltet tomat.


Onsdag.
Varmt.
Ugens svømmer med grov ratatouille og cremet perlebyg. 
Lunt.
Lun kalveleverpostej med stjerne anis syltede beder og sprøde svampe. 


Torsdag.
Varmt.
Farsbrød med bagt peber og sorte oliven samt rosmarin stegte kartofler og tzatziki.
Lunt. (vegetar)
Grøntsags suppe i minestrone stil med flere slags bønner lir. 


Fredag.
Varmt
Kylling a la printanière tilsmagt med frisk estragon og ramsløgs twist.
Lunt.
Aspargessuppe med frisk dampede hvide asparges og kørvel hak.

Uge 16


mandag

Lukket


tirsdag
 
kalve cuvette med råstegte kartofler, rødvinssauce og smørstegt knold selleri 

Vegetar pizza


onsdag
 
Dagens fisk

Vegetardeller med tzatziki


torsdag


Osso Buco med kartoffelmos

Majs pandekager


Favoritfredag
  
 Frikadeller med kartofler, rødkål, agurkesalat og skysauce    

Stegte nudler med sursød sauce

Uge 14


mandag

kalkuncuvette med cremet perlebyg

broccoli suppe


tirsdag
 
Kalvebryst med peberrodssauce og hvide kartofler

Falafel med tahini yogurt


onsdag
 
Dagens fisk

  Vegetar lasagne


torsdag

Kalve culotte med råstegte kartofler, bagte rodfrugter og pebersauce
Risotto med svampe


Favoritfredag
  
Forloren hare
Porrer kartoffel suppe