Tietgen Arkiv - Side 3 af 7 - Europa1989 Kantiner
2
archive,paged,category,category-tietgen,category-2,paged-3,category-paged-3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Tietgen

Uge 22


mandag

Chili con carne

Veggi

Vegetar tærter  


tirsdag 
 
Polenta med ristet chorizo og grønne asparges 

Veggi

Vegetar lasagne med tomatsauce      
        

onsdag

Dagens fisk

Veggi

Broccoli gratin


torsdag

  Kyllingeoverlår med rabarberkompot, nye kartofler, skysauce og agurkesalat

Veggi

Stegte ris med grønt   


Favoritfredag

Grill i gården

Uge 20
 

Mandag.
Varmt. 
 Sprøde overlår af kylling med karry og højlandsris i jasmin humør.
 Lunt.
 Dansk Æggekage med purløgs samt syltede tomater.
 

Tirsdag.
 Varmt.
 Bouf saute stroganoff med knust kartoffel tilsmagt med hvidløg og persille hak.
 Lunt. (vegetar)
 Spinat tærte med hytteost og bagt peber dressing.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Ugens svømmer med kokosmælk og rød karry samt flere slags grønt og nudler. 
 Lunt.
 Dahl med ris
  

Torsdag.
 Varmt.
 Chicken Gumbo med pølse i New Orleans stil. 
 Lunt. (vegetar)
 Grøntsags pandekager
 

Fredag.
 Varmt.
 Sammensæt din egen fredags burger med et stort udvalg af lækkerier.
 Lunt.
 I vegetar udgave.

Uge 19
 
 
Mandag.
  Varmt. 
 Kylling i kokosmælk med masser af grøntsager samt højlandsris.
 Lunt.
 Grøntsags frikadeller med quinoa og tahin dressing.
 

Tirsdag.
 Varmt.
 Forlorenhare med flødesauce samt ribsgele og nye kartofler.
 Lunt. (vegetar)
 Spansk tortilla med bagte peber og aioli.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Rugmels paneret fiskefilet med persillesovs og kartofler. 
 Lunt.
 Bife de panella, oksekød i tomat med ris.
  

Torsdag.
 Varmt.
 Sprød stegte kalkun overlår med grønt i tomat a la Tangine. 
 Lunt. (vegetar)
 Svampe risotto med sprød fennikel og syltede sherry tomater.
 

Fredag.
Fri