Tietgen Arkiv - Side 5 af 7 - Europa1989 Kantiner
2
archive,paged,category,category-tietgen,category-2,paged-5,category-paged-5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Tietgen

Uge 14


mandag

kalkuncuvette med cremet perlebyg

broccoli suppe


tirsdag
 
Kalvebryst med peberrodssauce og hvide kartofler

Falafel med tahini yogurt


onsdag
 
Dagens fisk

  Vegetar lasagne


torsdag

Kalve culotte med råstegte kartofler, bagte rodfrugter og pebersauce
Risotto med svampe


Favoritfredag
  
Forloren hare
Porrer kartoffel suppe

Uge 13


mandag

Kyllingebryst med blomkål og broccoli i estragonsauce  

Grøntsagssuppe


tirsdag 
 
porchetta med kartofler og tomatsauce   

linsesuppe med cremefraiche


onsdag
 
Dampet torsk med sennepssauce, nye kartofler og smørdampet spidskål

Gratineret pasta med ost  


torsdag

 pulled pork

moussaka


Favoritfredag
  
 kalkunoverlår i kraftig tomatsauce med ris

Græskar tærter

Uge 12


mandag
 Boller i karry med ris

Cremet perlebyg med grøntsager


tirsdag 
Kyllingelår i tomatsauce med kartofler

Vegetar Risotto


onsdag
 Dagens fisk

Kartoffel souffle


torsdag
 Hakkebøf med bløde løg, skysauce og kartofler

Grøntsagssuppe


Favoritfredag
Biksemad med spejlæg og syltet rødbeder

Græsk tærte med porrer, æg og feta