Uddannelses- og Forskningsministeriet Arkiv - Side 7 af 9 - Europa1989 Kantiner
3
archive,paged,category,category-uddannelses-og-forskningsministeriet,category-3,paged-7,category-paged-7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Frokost uge 10


Fredag Hjemmelavet burger m. diverse tilbehør

Svampeconsomé


Frokost uge 11

Mandag

Libanesisk linsegryde m. spinat, okse og ras el hanout hertil dampede ris

Cremet jordskokkesuppe m. rugbrødsknas


Tirsdag

Krebinetter old fashion style m. stuvede ærter og gulerødder, kartofler og lune bønner

Pasta marinara m. friskrevet parmesan on top


 Onsdag 
Ugens svømmer m. stegte courgetter krydret med timian og citron, kartofler, rouille og skaldyrssauce

Svampetærte m. crisp salat og svampe mayo


Torsdag

Langtidsstegt oksecuvette, variation af jordskok, salat af råmarinerede æbler og ribs, kørvel, kartofler, sauce

Butterbeansuppe m. dukkah on side

 

Fredag

Chicken tikka masala, dampede højlandsris, krydderbrød og mild yoghurt on side

Aloo Palak




Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt

 

Frokost uge 9


Fredag BBQ kylling m. kartoffelsalat, frisk rødkål vendt med chili, hvidløg, løg på spring og granatæblekerner hertil bbq sauce

Blomkålsgratin m. purløg, sennep og rugbrød


Frokost uge 10

 
Mandag

Chili con carne, ris i grønt humør m. chili, majs og springløg, syrnet creme og tortillas on side

Kikærter spanish style m. peberfrugt, løg og let røg


Tirsdag

Bix med hele patronbæltet og spejlet æg

Thaisuppe a la Tom Yam


 Onsdag 
Ugens svømmer i spinat a la creme, hvidvin, ristede svampe hertil perlebyg vendt med friske tomater og urter

Ristede gnocchi m. auberginekompot og urter

Ekstra: Hønsekøds suppe m. kød og melboller


Torsdag

Skinkeculotte, kartofler, variation af kål, æbler, sennepssauce

Kartoffelgratin m. urtesalat og estragon creme

 
Fredag

Hjemmelavet burger m. diverse tilbehør

Svampeconsomé


Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt

 

Frokost uge 8

 

Fredag Herregårds bøf med stegte kartofler, hjemmelavet bearnaise sauce og ærter

Bagte rødder og græskar med sprød rug



Frokost uge 9


Mandag

Kalkuncuvette stegt med timian, stegt spidskål vendt med æbler og løvstikke, sprød boghvede, kartofler og sauce

Porretærte toppet med brøndkarse salat


Tirsdag

Flaksteak thai style, peanuts, sweet n’ sour, nudler, broccoli, spinat, rødløg

Boghvede risotto m. svampe og persille

 Onsdag Ugens svømmer med gule ris, karry sauce, chili rødder og frisk koriander

Bagte rødbeder gratineret med gedeost, rugbrød, urter hertil kold urtecreme


Torsdag

Porchetta, braiseret fennikel, tomat sauce og pesto kartofler

Pasta med artiskok, tomat og gremolata on top

 

Fredag

BBQ kylling m. kartoffelsalat, frisk rødkål vendt med chili, hvidløg, løg på spring og granatæblekerner hertil bbq sauce

Blomkålsgratin m. purløg, sennep og rugbrød


Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt