Uddannelses- og Forskningsministeriet Arkiv - Side 8 af 9 - Europa1989 Kantiner
3
archive,paged,category,category-uddannelses-og-forskningsministeriet,category-3,paged-8,category-paged-8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uddannelses- og Forskningsministeriet

 

Frokost uge 7

 
Fredag Marokansk lammegryde m. tabulleh og søde frugter

Græskarsuppe m. ristede græskar kerner


Frokost uge 8


Mandag

Kalkun i karry med grønt, dampede højlandsris og mango chutney

Tomat suppe med linser


Tirsdag

Svinenakke med estragon sauce, dampet kartofler og blomkål med krydderurter

Løgtærte med rosmarin

 Onsdag Ugens svømmer med bagt porre, hvidvins sauce og dildkartofler

Lun perlebyg med tomat, mozzarella og basilikum


Torsdag

Kylling m. piment sauce hertil pasta med broccoli

Kartoffel/svampestuvning m. timian og spinat


Fredag

Herregårds bøf med stegte kartofler, hjemmelavet bearnaise sauce og ærter

Bagte rødder og græskar med sprød rug


Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt



Frokost uge 6

Fredag
 Oksecuvette, bagte løg, chunks af selleri bagt med citron og parmesan, kartofler samt sauce

Bagt blomkål, brunet smør, persille og knuste nødder

Frokost uge 7

Mandag

Øko. Gris i paprika, porrer, champignon, peberfrugt hertil ris

Svampesuppe

Tirsdag

Stegte nudler, okse i strimler og grønt asian-style

Spinat/hytteosttærte

  Onsdag
 Ugens svømmer i lag på lag

Linser/quinoa, bagte rødbeder, pærer og crumble af gedeost

Torsdag

Svinekam provencalé, stegte kartofler, grønt kompot, tomatsauce

Pasta i grønt humør m. spinat, bønner, ærter og pesto

Fredag

Marokansk lammegryde m. tabulleh og søde frugter

Græskarsuppe m. ristede græskar kerner


Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland
 
 
 Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt



Frokost uge 5


Fredag
 Chicken Chana m. dampede ris og grønt

Fallafler m. syltede rødløg, fintsnittet kål, humus og fladbrød samt creme fraiche dressing



Frokost uge 6


Mandag

Græsk farsbrød m. feta, oliven, oregano, hertil tomat sauce og stegte kartofler

Skorzonerodssuppe m. pesto


Tirsdag

Svinekoteletter i fad m. tomat, årstidens grønt og ris

Lun bønnesalat vendt med årstidens grønt


  Onsdag
 Ugens svømmer, gremolata, hvedekerner, dild sauce

Svampe risotto m. persille hak og parmesan on top


Torsdag

Stegt kylling m. spicy agurkesalat, couscous/gulerodsalat, mild yoghurt dressing

Stegte ris og grønt i karry humør


Fredag

Oksecuvette, bagte løg, chunks af selleri bagt med citron og parmesan, kartofler samt sauce

Bagt blomkål, brunet smør, persille og knuste nødder


Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland
 
 
 Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt