Sådan reducerer vi madspild med smart it-system

Hvad spiser kantinens gæster egentlig? Hvor meget bliver der taget af hovedretten og salaterne? Hvor meget smider vi egentlig ud? Alt dette kan være svært at få overblik over, når vi fx driver er en kantine med 1000 daglige gæster. Med it-systemet FoodOp får vi overblik over det hele – og det hjælper os til at reducere madspild og spare klimaet for unødig belastning.
Læs mere

Mindre kød uden brok – 6 tips til din kantine

Vil I i jeres kantine være grønnere og skære ned på kødforbruget? Så læs her vores tips til, hvordan I lykkes med mindre kød, uden gæsterne oplever, at de mangler noget.
Læs mere

Derfor er kaffepausen så vigtig

Den gode kaffepause handler om nærvær, pusterum og alle de uformelle netværk, der får hverdagen til at fungere. Og pausen er ekstrem vigtig – langt vigtigere end vi måske lige går og tror. Det mener pause-ekspert Gitte Just, som vi her tager en snak med om, hvorfor kaffepausen er så vigtig.
Læs mere

Vejen til fast fleksjob

Da Walid kom til Danmark, var han en arbejdsom mand med egen grønthandlerforretning. Men efter nogle år, var han nød til at lukke forretningen. Kroppen kunne ikke mere, og hans PTSD brød ud. Det var et stort tab for Walid og han blev måtte tage imod hjælp fra kommunen.
Læs mere

Stop madspild – prøv Thomas’ Grøntsagsbøf

Stop madspild: Få inspiration af vores chefkok til at udnytte risene fra gårsdagens overskydende aftensmad til at lave en lækker grøntsagsbøf, nemt og enkelt. Det behøver ikke være så svært at bekæmpe madspild.
Læs mere

Historien om kafferisteriet

Kaffe har altid været en stor passion i Europa 1989. For at sikre den bedste kvalitet og et ønske om at sikre ordentlige forhold hele vejen igennem værdikæden, startede vores eventyr med vores eget kafferisteri.
Læs mere
Scroll til toppen