Se hvor vi serverer mad og hvad der er på menuen

Eliteleverandør til staten

Europa blev i 2020 kåret som eliteleverandør til staten. Det vil sige, at Europa var blandt de største leverandører til det offentlige i kantine- og restaurationsbranchen.

Europa bespiser ministerier og styrelser

Kigger man på Europas kundeliste udgør ministerier og styrelser en stor del af vores forretning. Vores historie med at drive kantiner startede i 1993, da Miljøministeriet flyttede ind på Højbro Plads. De havde ingen kantine eller mødeservering, og kom til os i caféen og spurgte om vi kunne hjælpe. Ministeren fik sin første kop Europa kaffe serveret i hans mødelokale 5 minutter efter…  Siden har vi drevet kantiner i hele Danmark, hvor over 15.000 mennesker dagligt kan spise i vores kantiner.

Vi serverer 'brain food' til gymnasieelever

Ordrup gymnasium har valgt Europa til at stå for deres kantine. De unge mennesker er meget bevidste om bæredygtighed, kvalitet og smagsoplevelser. De har stærke holdninger til den mad vi serverer, og vi har en spændende dialog og samarbejde om at drive en kantine, der lever op til deres forventninger. Det glæder os at blive udfordret og lære noget på vejen.

Her serverer vi mad

Banedanmark

Beskæftigelsesministeriet

Bygningsstyrelsen

Dokk1

Energistyrelsen

Erhvervs- og vækstministeriet

Erhvervsstyrelsen

Finansministeriet

Justitsministeriet

Klimaministeriet

Københavns Domhus

Lægemiddelstyrelsen

Miljøministeriet

Miljø- & teknikforvaltningen Aarhus

Opsporingsenheden

Ordrup Gymnasium

Plan- og boligstyrelsen

Socialforvaltningen Århus

Styrelsen for arbejdsmarkedsrekruttering

Styrelsen for patientsikkerhed

Sundhedsstyrelsen

Trafikstyrelsen

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Udlændingenævnet

Udlændingestyrelsen

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Her serverer vi mad

Banedanmark

Beskæftigelsesministeriet

Bygningsstyrelsen

Dokk1

Energistyrelsen

Erhvervs- og vækstministeriet

Erhvervsstyrelsen

Finansministeriet

Justitsministeriet

Klimaministeriet

Københavns Domhus

Lægemiddelstyrelsen

Miljøministeriet

Miljø- & teknikforvaltningen Aarhus

Opsporingsenheden

Ordrup Gymnasium

Plan- og boligstyrelsen

Socialforvaltningen Århus

Styrelsen for arbejdsmarkedsrekruttering

Styrelsen for patientsikkerhed

Sundhedsstyrelsen

Trafikstyrelsen

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Udlændingenævnet

Udlændingestyrelsen

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Her serverer vi mad

Banedanmark

Beskæftigelsesministeriet

Bygningsstyrelsen

Dokk1

Energistyrelsen

Erhvervs- og vækstministeriet

Erhvervsstyrelsen

Finansministeriet

Justitsministeriet

Klimaministeriet

Københavns Domhus

Lægemiddelstyrelsen

Miljøministeriet

Miljø- & teknikforvaltningen Aarhus

Opsporingsenheden

Ordrup Gymnasium

Plan- og boligstyrelsen

Socialforvaltningen Århus

Styrelsen for arbejdsmarkedsrekruttering

Styrelsen for patientsikkerhed

Sundhedsstyrelsen

Trafikstyrelsen

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Udlændingenævnet

Udlændingestyrelsen

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Se hvad køkkencheferne har på menuen

Der er noget for enhver smag, når køkkenchefen sammensætter ugens menu. Her kan du se eksempler på den mad, der er blevet serveret i  to af vores kantiner i september-oktober 2021.

Udover dagens varme ret og vegetarret serverer vi kolde anretninger hver dag, eksempelvis:

Koldt/pålæg/vegetar/ost

Varmrøget ørred med dildskum og citron.
Græsk farsbrød med frisk salvie og mynte, fetaost og oliven.
Æggefad med hjemmerørt mayonnaise og karse.
2 oste med mangosalat og/eller syltede abrikoser.

2 Mixede salater/+Salatbar

Revet ræddike og kålrabi med vinterportulak og myntedressing.
Speltsalat med forårsløg, rødbede, selleri og persilleoliedressing.

Bland selv salatbar

Forårsløg, jordskok kørvel, kvan, løg, mynte, pastinak, persillerod, purløg, rabarber, rucola, radiser, spinat, vårsalat, asparges, dild, løvstikke, salater, vinterportulak, kålrabi, skorzonerrod, rødkål, selleri m.m.

Hertil kommer toppings som: croutons, bulgur, kikærter, linser, bønner, perlespelt, pasta osv.

Brødbuffet

Forskellige slags hjemmebagte rugbrød og grove brød med kerner og fibre.

Mandag

Lasagne & lun tomatsalat med aubergine & basilikum.
Saltbagt selleri med syltet selleri & trøffel.

Tirsdag

Karbonader med stuvede ærter & gulerødder, kartofler & forårsløg.
Græskar & gulerodssuppe.

Onsdag

Torskehaler med kålrødder & nøddevinaigretté.
Salat af flækærter, byg, linser & porrer.
Grønkål & havgus.

Torsdag

Butter chicken.
Korma med kikærter, rodfrugter, mango & cashew.
Ris & raita.

Fredag

Croque monsiur på surdejsbrød med rosmarinskinke, serrano & gruyer.
Croque monsiur ”vegi”med røget selleri & portobello.

Mandag

Kalveragout med svampe, lakrids & gulerod, knust kartoffel & persille.
Bønner & kikærter i tomat med karry & rodfrugter.

Tirsdag

Svinenakke stegt natten over med syltet selleri & sennep.
Bagte rodfrugter & gremolata.
Quinoa & linser fra Puy.

Onsdag

Fiskefrikadeller & remoulade, kål & dild kartofler.
Æggekage med tomat & purløg.

Torsdag

Jambalaya med kylling, rejer & chorizo, gule ris & chili.
Tomatsuppe med Manchego & Pico de gallo.

Fredag

Pasta carbonara.
Stegt zucchini med rucolapesto, glaserede rødløg & parmesan.
Pasta i æg & sort peber.

Vil du smage Europas kantinemad?

Har I en kantine, der snart skal i udbud? Eller står I for at skulle etablere en kantine, frokostordning, kaffe-service eller café?

Book et gratis møde og frokost med Peter

Vi giver frokosten, så I kan smage selv. Skriv til os og lad os finde en dag, hvor vi spiser sammen med op til 5 af dine kollegaer.

Sted: Europa Tietgen, Slotsholmsgade 3, 1216 Kbh. K.

Peter Ole Sahl er direktør for kantinerne og kan hjælpe jer med at afklare behov og finde en løsning. Det er naturligvis en helt uforpligtende snak.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et emne.
Indtast venligst en besked
Scroll til toppen