Se hvor vi serverer mad og hvad der er på menuen
Eliteleverandør til staten
Europa blev i 2020 kåret som eliteleverandør til staten. Det vil sige, at Europa var blandt de største leverandører til det offentlige i kantine- og restaurationsbranchen.
Europa bespiser ministerier og styrelser
Kigger man på Europas kundeliste udgør ministerier og styrelser en stor del af vores forretning. Vores historie med at drive kantiner startede i 1993, da Miljøministeriet flyttede ind på Højbro Plads. De havde ingen kantine eller mødeservering, og kom til os i caféen og spurgte om vi kunne hjælpe. Ministeren fik sin første kop Europa kaffe serveret i hans mødelokale 5 minutter efter… Siden har vi drevet kantiner i hele Danmark, hvor over 15.000 mennesker dagligt kan spise i vores kantiner.
Vi serverer 'brain food' til gymnasieelever
Ordrup gymnasium har valgt Europa til at stå for deres kantine. De unge mennesker er meget bevidste om bæredygtighed, kvalitet og smagsoplevelser. De har stærke holdninger til den mad vi serverer, og vi har en spændende dialog og samarbejde om at drive en kantine, der lever op til deres forventninger. Det glæder os at blive udfordret og lære noget på vejen.
Servicering til både private og offtentlige kantiner
Europa Kantiner servicerer både til private og offentlige kantiner.
Servicering til både private og offtentlige kantiner
Europa Kantiner servicerer både til private og offentlige kantiner.
Servicering til både private og offtentlige kantiner
Europa Kantiner servicerer både til private og offentlige kantiner.
Se hvad køkkencheferne har på menuen
Der er noget for enhver smag, når køkkenchefen sammensætter ugens menu. Her kan du se eksempler på den mad, der er blevet serveret i to af vores kantiner i september-oktober 2021.
Udover dagens varme ret og vegetarret serverer vi kolde anretninger hver dag, eksempelvis:
Koldt/pålæg/vegetar/ost
Varmrøget ørred med dildskum og citron.
Græsk farsbrød med frisk salvie og mynte, fetaost og oliven.
Æggefad med hjemmerørt mayonnaise og karse.
2 oste med mangosalat og/eller syltede abrikoser.
2 Mixede salater/+Salatbar
Revet ræddike og kålrabi med vinterportulak og myntedressing.
Speltsalat med forårsløg, rødbede, selleri og persilleoliedressing.
Bland selv salatbar
Forårsløg, jordskok kørvel, kvan, løg, mynte, pastinak, persillerod, purløg, rabarber, rucola, radiser, spinat, vårsalat, asparges, dild, løvstikke, salater, vinterportulak, kålrabi, skorzonerrod, rødkål, selleri m.m.
Hertil kommer toppings som: croutons, bulgur, kikærter, linser, bønner, perlespelt, pasta osv.
Brødbuffet
Forskellige slags hjemmebagte rugbrød og grove brød med kerner og fibre.
Mandag
Lasagne & lun tomatsalat med aubergine & basilikum.
Saltbagt selleri med syltet selleri & trøffel.
Tirsdag
Karbonader med stuvede ærter & gulerødder, kartofler & forårsløg.
Græskar & gulerodssuppe.
Onsdag
Torskehaler med kålrødder & nøddevinaigretté.
Salat af flækærter, byg, linser & porrer.
Grønkål & havgus.
Torsdag
Butter chicken.
Korma med kikærter, rodfrugter, mango & cashew.
Ris & raita.
Fredag
Croque monsiur på surdejsbrød med rosmarinskinke, serrano & gruyer.
Croque monsiur ”vegi”med røget selleri & portobello.
Mandag
Kalveragout med svampe, lakrids & gulerod, knust kartoffel & persille.
Bønner & kikærter i tomat med karry & rodfrugter.
Tirsdag
Svinenakke stegt natten over med syltet selleri & sennep.
Bagte rodfrugter & gremolata.
Quinoa & linser fra Puy.
Onsdag
Fiskefrikadeller & remoulade, kål & dild kartofler.
Æggekage med tomat & purløg.
Torsdag
Jambalaya med kylling, rejer & chorizo, gule ris & chili.
Tomatsuppe med Manchego & Pico de gallo.
Fredag
Pasta carbonara.
Stegt zucchini med rucolapesto, glaserede rødløg & parmesan.
Pasta i æg & sort peber.
WANT TO KNOW MORE?
Is your canteen approaching a tender? Or are you in the midst of establishing a canteen, lunch arrangements, drinks service or café?
Book a meeting and free lunch with Peter
We provide lunch so you can taste for yourself. Write to us and let's find a day where we eat with up to 5 of your colleagues.
Location: Europa Tietgen, Slotsholmsgade 3, 1216 Kbh. K.
Peter Ole Sahl is the director of the canteens and can help you clarify needs and find a solution. It is, of course, a completely non-committal talk.
We look forward to hearing from you.