En kantineordning med vigtige

principper i fokus

Vi arbejder ud fra en række principper, hvori sundhed, økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed danner rammen om vores arbejde. Hos os vil du få en kantineordning i Århus der ved, hvordan man skaber et velsmagende og stimulerende frirum til sine medarbejdere.

Med udgangspunkt i årstidens friske råvarer, laver vi smagfuld mad til kantineordninger i Århus.

Selvom vi tilbyder en kantineordning, der har en basal kantinedrift, er det vigtigt for os at lave en kreativ kantineordning, der udnytter de friske råvarer og grøntsager på måder, du ikke har set før.

Er du glad for fisk? Så byder vores kantineordning heldigvis på fisk – og en bæredygtig én af slagsen. Vi går nemlig op i at tilbyde en sund og varieret menu, der samtidig er bæredygtig.

Mad til

hjertet

Den daglige gang på en arbejdsplads kan være hektisk i den pulserende by, Århus. Men lad vores kantineordning i Århus blive din virksomheds frirum, hvor kolleger kan ånde ud og give kroppen og sanserne lidt ekstra opmærksomhed.

Kroppen skal have luft, den skal have plads, og den skal have et solidt skud ny energi. Med en daglig kantinedrift leveret af os, kan vi realisere de behov. Og gode madoplevelser avler glade kollegaer med en positiv energi, der rækker længere ud end til resten af arbejdsdagen.

Skal vi slå os ned

sammen?

Vi er åbne og kreative hos Europa 1989, og vi brænder for at fortælle dig endnu mere om vores kantineordning i Aarhus og daglige kantinedrift. Så hvis du sidder tilbage med noget, uanset om det er spørgsmål eller en vækket nysgerrighed til vores kantineordning i Århus, så vil vi meget gerne snakke med dig. Kontakt os helt uforpligtende – så kan vi sammen finde en løsning.

“Kantinen er en fantastisk forbedring og en daglig glæde og forventning”
“Super dejlig kantine. Skønt med lune vegetarretter, så smagsløgene kan blive udfordret. Lækre blandede salater og gode forskellige dressinger og chili.”
“Det er en meget dejlig kantine og maden smager dejligt. God krydring.”

Ny uge - ny mad

Se vores ugemenuer