Lad os stå for din kantineordning i København

Vi sætter dig og din arbejdsplads i centrum, og vores ønske er at skabe en kantineordning, som bliver arbejdspladsens frirum. Kantinen skal have den funktion, at den kan anvendes som en lille tidslomme, der lukker København og arbejdspladsens hektiske hverdag ude. Derfor stræber vi efter at skabe et rum, hvori der er plads til at trække vejret dybt og nyde en god madoplevelse.

Vores kantineordning består af smagfulde måltider, der visuelt og sanseligt skiller sig ud fra den ellers traditionelle kantineordning på mange andre arbejdspladser. Vi har kælet lidt ekstra for detaljen, og vi kommer hele vejen rundt.

Så uanset om du er til fisk eller kylling eller noget helt tredje, så har vi altid en løsning, der passer til den individuelle smag.

Vi arbejder nemlig ud fra et princip om, at der skal være noget for enhver smag. Så hvis I ønsker en kantineordning i København, der satser på at inkludere alle kollegaernes behov og præferencer, så har vi hos Europa 1989 en solid spidskompetence i denne sammensætning. Og når I tilgodeser jeres kolleger med et smagfuldt måltid, vil I blive belønnet med glade kolleger og god stemning.

Vi gør økologi og bæredygtighed til allemandseje

Vores kantineordning er baseret på en stærk ambition om en kantine med sundhed, økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed i højsædet. Kreativiteten får frit spil hos vores dygtige kokke og med en stor kærlighed til sæsonens bedste råvarer, er det vores ønske at skabe nogle uformelle rammer, hvor relationer bliver plejet, og hvor madglæden bliver mættet.

Er det nu I skal have en ny kantineordning i København?

Sidder du tilbage og tænker, at vi ikke fik svaret ordentligt på dine spørgsmål, eller at du bare gerne vil høre lidt mere vores kantineordning i København? Så er du heldigvis landet det helt rigtige sted, for hos Europa 1989 vil vi meget gerne hjælpe.

Kontakt os med det, du brænder inde med, og så finder vi den helt rigtige løsning til dig og din virksomheds fremtidige kantineordning.

“Det er en meget dejlig kantine og maden smager dejligt. God krydring.”
“God varieret mad fra alle verdenshjørner – det er fornemt!”
“Super dejlig kantine. Skønt med lune vegetarretter, så smagsløgene kan blive udfordret. Lækre blandede salater og gode forskellige dressinger og chili.”

Ny uge - ny mad

Se vores ugemenuer