Sådan arbejder vi

'Socialt ansvar er for os at skabe en rummelig og fleksibel arbejdsplads'

En mangfoldighed af enestående medarbejdere

Hos Europa brænder vi for at gøre en positiv forskel hver dag, både for vores gæster, vores ansatte og for samfundet omkring os. Det er ikke fremmed for os at lave ansættelser og på andre måder hjælpe borgere langt fra arbejdsmarkedet, til at blive en del af arbejdsstyrken - i større eller mindre grad.

Vores holdning er, at vi ikke alle behøver ligne hinanden eller have de samme holdninger for at arbejde godt sammen. Gennem en hverdag på en arbejdsplads, kan vi være med til at gøre hinanden bedre og lære hinanden nye ting.

Vi plejer at sige, at vi har en mangfoldighed af enestående medarbejdere. Det har vist sig at være et godt grundlag til at hjælpe mennesker med at få en god vej ind på arbejdsmarkedet. Det kan være 5 eller 37 timer om ugen afhængigt af match mellem opgaver, kompetencer og mennesker.

Som virksomhed ønsker vi at bidrage og tage et socialt ansvar for det omkringliggende samfund. Det har heldigvis vist sig at være en kæmpe gevinst - for både virksomhed og medarbejdere.

Walid_Wuropas-kafferisteri

Vejen til fast fleksjob

Da Walid kom til Danmark, var han en arbejdsom mand med egen grønthandlerforretning. Men efter nogle år, var han nød til at lukke forretningen. Kroppen kunne ikke mere, og hans PTSD brød ud. Det var et stort tab for Walid og han blev måtte tage imod hjælp fra kommunen.

Læs mere 

Hør mere om inklusion

Er du interesseret i at samarbejde med os - eller høre mere om hvordan vi arbejder med inklusion?

Solveig er leder for Inklusion og udvikling for Europa og altid nysgerrig efter nye muligheder for at samarbejde. Kontakt Solveig for en helt uforpligtende snak.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et emne.
Indtast venligst en besked
Scroll til toppen