Frokost uge 2

Mandag


Spicy oksegryde m. linser, gulerødder, knoldselleri, løg, svampe, bulgur vendt med persille, mynte og tørret frugt

Blomkålsgratin m. crudité, cherrytomat, purløg, ristet rugbrød og grov sennep


Tirsdag


Stegte kylling overlår m. kartofler, sky sauce, savoykål, grønkål, appelsin, hasselnødder, granatæble

Nudler m. grønt i snit, østens saucer, frisk koriander, peanuts & spirer


Onsdag


Dagens svømmer, tomatsauce, pasta, ruccola, cherrytomat, pesto, parmesan

Fyldig toskansk tomatsuppe m. aubergine og squash


Torsdag


Svampe risotto m. stegte svampe, mascarpone, parmesan, persille, salat af frissé, frilice, syltede rødløg og grønne bønner og foccacia


Fredag


Porchetta m. ratatouille, timian kartofler, bagt fennikel

Stegte ris m. karrykål og blomkålscrudité, nigella frø, yoghurt

 

Alle dage


Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

 

Mandag, onsdag, fredag


Oste fra ind & udland


Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt