Frokost Uge 26
Mandag
- Stegt kalkunoverlår m. pesto kartofler, bagt grønt & spicy tomatsauce
- Veggie nuggets
- Mormorsalat m. radiser, ærter & asparges
- Rødkål, peanuts, chili, koriander, sweet drops
Tirsdag
- Marokkansk lammegryde m. bulgur, forårsløg, tomater, abrikoser, rosiner, mynte, persille samt harissa dressing
- Krydret grøntsagsgryde
- Hvid kartoffel m. purløg & forårsløg
- Broccoli, pinto bønner, cherrytomat
Onsdag
- Dampet rødspætte m. rejer, ærter, dild, kartofler, hvidvinssauce
- Gulerødder, quinoa, gedeost, forårsløg, urter
- Cæsar salat m. croutoner
- Rød & grøn spidskål, edamame bønner, citron, persille, ristede kerner
Torsdag
- Boller i karry m. dampede ris, chutney & naanbrød
- Veggie boller i karry
- Hjertesalat, æbler, kørvel, forårsløg, kerner
- Spidskål, melon, koriander, grønne bønner
Fredag
- Burger m. fritter & chiliomayonnaise
- Veggie burger
- Linser, asparges, ærter, kørvel, cherrytomat
- Fennikel, spinat, bagte løg, syltede rødløg
Alle dage
Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød
En oase af grønne salater med flere slags tilbehør
Mandag, onsdag, fredag
Oste fra ind & udland
Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt