Frokost Uge 26


Mandag


  1. Stegt kalkunoverlår m. pesto kartofler, bagt grønt & spicy tomatsauce
  2. Veggie nuggets
  3. Mormorsalat m. radiser, ærter & asparges
  4. Rødkål, peanuts, chili, koriander, sweet drops


Tirsdag


  1. Marokkansk lammegryde m. bulgur, forårsløg, tomater, abrikoser, rosiner, mynte, persille samt harissa dressing
  2. Krydret grøntsagsgryde
  3. Hvid kartoffel m. purløg & forårsløg
  4. Broccoli, pinto bønner, cherrytomat

Onsdag


  1. Dampet rødspætte m. rejer, ærter, dild, kartofler, hvidvinssauce
  2. Gulerødder, quinoa, gedeost, forårsløg, urter
  3. Cæsar salat m. croutoner
  4. Rød & grøn spidskål, edamame bønner, citron, persille, ristede kerner


Torsdag


  1. Boller i karry m. dampede ris, chutney & naanbrød
  2. Veggie boller i karry
  3. Hjertesalat, æbler, kørvel, forårsløg, kerner
  4. Spidskål, melon, koriander, grønne bønner


Fredag


  1. Burger m. fritter & chiliomayonnaise
  2. Veggie burger
  3. Linser, asparges, ærter, kørvel, cherrytomat
  4. Fennikel, spinat, bagte løg, syltede rødløg


Alle dage


Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør


Mandag, onsdag, fredag


Oste fra ind & udland


Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt