Frokost Uge 28


Mandag


Kylling m. lun salat af perlebyg, bagt squash, frisk fennikel, cherrytomat & rucola hertil tomatsauce

Ærteboller m. lun salat af perlebyg, bagt squash, frisk fennikel, cherrytomat & rucola hertil tomatsauce


Tirsdag


Krebinetter m. let stuvede ærter & gulerødder, kartofler og dampede bønner

Vegetarbøf m. let stuvede ærter & gulerødder, kartofler og dampede bønner

Onsdag


Dampet torsk m. lemonrice, sauteret grønt, grøn karry/kokossauce, lucernespirer, peanuts

Daal m. lemonrice & naanbrød


Torsdag


Spidsbryst m. kartofler, broccoli, blomkål, peberrodssauce

Broccolitærte m. kartofler, broccoli, blomkål, peberrodscreme


Fredag


Flæskesteg m. kartofler, rødkål, skysauce

Vegetardeller m. kartofler og let coleslaw m. persille og hørfrø


Alle dage


Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør


Mandag, onsdag, fredag


Oste fra ind & udland


Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt