Frokost uge 3

Mandag


Krebinetter m. stegte kartofler, skysauce & salat af bagte gulerødder, spinat, friskostcreme og sprød boghvede

Pasta m. svampe, fløde, porrer, timian


Tirsdag


Braiseret oksetykkam m. kartofler, sauce & kompot af gulerødder, knoldselleri, persille samt salat af grønkål, rødkål, citron og tranebær

Kikærter, spinat, kokosmælk, karry, gurkemeje ris


Onsdag


Dagens svømmer i miso, nudler, tang, chili, forårsløg, porrer, edamame bønner, chili, koriander

Græskarsuppe m. chiliolie


Torsdag


Spaghetti m. ”veggie balls”, krydret tomatsauce og parmesan hertil caprese salat


Fredag


Svinemørbrad stegt i karry, dampede ris & krydret karry sauce samt salat af spidskål, æbler, frisk koriander & nigella frø

Porretærte m. rygeostcreme, tomat og karse

 

Alle dage


Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør


Mandag, onsdag, fredag


Oste fra ind & udland


Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt