Frokost uge 4

Mandag


Cajun kylling, paprika sauce, champignon, peberfrugt, løg og ris. Dertil bønne salat med feta og rødløg.

Stegte ris med æg, spidskål og forårsløg


Tirsdag


Frikadeller med skysauce, kartofler og surt. Dertil grøn salat med frilice, feldsalat, radicchio og Ravigotte dressing.

Pasta Puttanesca


Onsdag


Dagens svømmer med sennepssauce, dampet grønt og kartofler

Ærtesuppe med ingefær og kokosmælk


Torsdag


Garam masala med linser og grønne bønner. Dertil ris og grønkål salat med granatæble, nødder og abrikos


Fredag


Lasagne med græsk salat.

Spansk æggekage med kartofler, tomat og forårsløg

 

Alle dage


Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

 

Mandag, onsdag, fredag


Oste fra ind & udland


Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt