Frokost uge 5

Mandag


Krydret kyllingeoverlår hertil, ristede kartofler vendt med hytteost og estragon, frisk kålsalat m. pærer og nødder, sky sauce

Cremet polenta m. parmesan gratineret knoldselleri og bagte tomater


Tirsdag


Sprængt oksespidsbryst m. kartofler, peberrodssauce, dampede broccoli & bønner

Blomkålsgratin m. brøndkarse og crudité salat


Onsdag


Dagens svømmer m. muslinger, pasta & kompot af squash, tomat, peberfrugt, løg samt salat af fennikel, rucola, appelsin & granatæblekerner

Gulerodssuppe m. chili, ingefær & lime


Torsdag


Vegetarisk paprikagryde m. dampede ris og salat af spidskål, ærter, dild & cherrrytomat


Fredag


”Bangers and Mash” Stegt medister m. kartoffelmos, ærter og løgssauce

Butternut squash, quinoa, gedeost, rødbedecrudité, grønne bønner samt grøn salat

 

Alle dage


Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

 

Mandag, onsdag, fredag


Oste fra ind & udland


Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt