Frokost uge 6


Mandag


Hakkebøf m. timiankartofler, tzaziki og græsk salat

Risotto m. ærter, edamamebønner og sprød parmesan


Tirsdag


Gammeldags oksesteg m. flødekartofler, waldorfsalat og rysteribs

Kikærter, tomat, peberfrugt, rødløg, persille, røget paprika


Onsdag


Dagens fangst m. hvidvinssauce, rejer, ærter, ærteskud, dild, kartofler og dampet grønt

Karrysuppe m. æbletern og kørvel


Torsdag


Pasta, hjertesalat, oliven, artiskokker, cherrytomat, semi dried tomat, pesto & spicy tomatsauce hertil frisk fennikel salat m. rød grape, ristede solsikkekerner og ruccola


Fredag


Nakkefilet af gris m. salat af perlebyg, æbler, persille, savoykål og skysauce

Bagt knoldselleri & kartofler m. ristede nødder, bladselleri & persille hertil creme af basilikumsricotta


Alle dage


Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør


Mandag, onsdag, fredag


Oste fra ind & udland


Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt