Uge 25
Mandag
Oksegryderet med knust kartoffel
Vegetar: Vegetar tærter med tzatziki
Tirsdag
Frikadeller med flødekartofler og agurkesalat
Vegetar ret: Bagte hvedekerne i tomat med hvidvin, dadler, citrongræs og ristet urter
Onsdag
Dagens fisk
Vegetar ret: Kikærte frikadeller med grillet peberfrugt salat og feta
Torsdag
Stegt kalkuncuvette med ratatouille og kartofler
Vegetar ret: Vegetar lasagne med kraftig tomatsauce
Fredag
Italienske kødboller i tomat med pasta og parmesan
Vegetar ret: Spansk tortillas med bagte fennikel og salsa romesco
Dagligt serveres desuden sandwich med mindst 2 forskellig slags fyld
Dagens salater – én vegetarsalat samt én blandet salat
3 stk. uspecificeret smørrebrød.
Enhedspris pr. take-away /enhed 25 kr.
Dagens kage 13 kr.
Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt