Uge 26
Mandag
Dagens ret:
BBQ marineret nakkefilet med stegte kartofler, coleslaw
Vegetar:
Smørstegte gnocchi med svampe og friske krydderurter
Tirsdag
Dagens ret:
Chicken marsala med ris
Vegetar ret:
Pasta peperonatta
Onsdag
Okonomiyaki med forårsløg, bonito, kewpie-mayo og japansk bbq sauce
Torsdag
Dagensret:
Herregårdsbød med dampede bønner, nye kartofler og bearnaise
Vegetar ret:
Vegetarisk mousaka
Fredag
Dagens ret:
Gårdgrillet Porchetta-sandwich med fennikelsalat og ristede kartofler
Vegetar ret:
Gratineret portobello med gedeost, serveret i sandwich med fennikelsalat og ristede kartofler.
Dagligt serveres desuden sandwich med mindst 2 forskellig slags fyld
Dagens salater – én vegetarsalat samt én blandet salat
3 stk. uspecificeret smørrebrød.
Enhedspris pr. take-away /enhed 30 kr.
Dagens kage 13 kr.
Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt