Uge 32

Mandag

Pasta Carbonara med fløde, bacon, løg og sort peber.

Falafel i pitabrød med kålsalat, yoghurt og Sriracha (chili).

 Tirsdag

Kalkunoverlår med honning, dadler, gulerødder, couscous og salat.

Asiatisk vegetarsuppe med Pak Choy, nudler og tofu.

 Onsdag

Hoki filet med dampede kartofler, grøn salsa og blomkål.

Pastasalat med semi tørret tomat, oliven, og basilikumspesto.

 Torsdag

Chili con carne med bønner og quinoa salat med peberfrugt.

Marokkansk vegetar Tajine med gulerod, squash, kartoffel, broccoli og safran.

 Fredag

Svinebryst med 5 spice, majskolber, dampet ris og kål.

Vegetar wraps med saltet jackfruit, grønsager og hoisinsauce.

 

Alle dage

 Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt